Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Προσπάθησε, αλλά δεν τα κάταφερε!

Προσπάθησε, αλλά δεν τα κάταφερε!

0
7
Dodekanisos
Δεν κατάφερε ο Διαγόρας να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα με τον Ατρόμητο και με τη νέα ήττα του 1-0 από τους Περιστεριώτες στο Δημοτικό Στάδιο έμεινε εκτός από τη φάση των «4» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο «γηραιός» προσπάθησε για την ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής, παρότι ο Ατρόμητος παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές. Καθοριστικό ήταν το γκολ που σημείωσε ο Σαγκανόφσκι στο 33΄ αφού έβαλε «ταφόπλακα» στα όνειρα των «κυανέρυθρων» για ανατροπή. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ, με αποκορύφωμα τη χαμένη κεφαλιά του Ταραχούλσκι στο 44΄ αλλά δεν τα κατάφεραν.  Στην επανάληψη ο Πέτρος Ρουτζιέρης χρησιμοποίησε τους νεαρούς Τύρελη, Πεταυράκη και Φράγκο, η εμφάνιση των οποίων ικανοποίησε το νεαρό τεχνικό και έδειξαν ότι μπορεί ο Διαγόρας να στηριχθεί πάνω τους για το μέλλον. Χωρίς φάσεις το δεύτερο ημίχρονο, πόυ σε κάποια σημεία του θύμιζε οικογενειακό δίτερμα, καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων άλλαζαν αρκετές πάσες στο κέντρο και απλά περίμεναν το τελικό σφύριγμα.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

13΄:
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραλή, ο Ταμπάσης έπεσε στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.
30΄:
Σέντρα από δεξιά στην καρδιά της άμυνας του Διαγόρα, ο Σαγκανόφσκι έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
33΄: ΓΚΟΟΟΛ!: 0-1:
• Κόρνερ του Καραλή από τα δεξιά, κεφαλιά του Σαγκανόφσκι η μπάλα στα δίχτυα.
43΄:
Μετά από φάουλ από τα αριστερά, απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ατρομήτου, η μπάλα στρώθηκε στον Πουλόπουλο, έκανε το σουτ, απέκρουσε και πάλι ο Ιτάνζ, από κοντά ο Ταραχούλσκι έπιασε την κεφαλιά, όμως η άμυνα του Ατρομήτου έδιωξε σε κόρνερ.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης):
Ταμπάσης (46΄ Τύρελης), Σκόνδρας, Σαλαμαστράκης, Ρέγιες (61΄ Πεταυράκης), Σπάρταλης, Γκούτμαν, Γεωργίου (61΄ Φράγκος), Προβατίδης, Πλάτανος, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης):
Ιτάνζ, Νάστος, Σαμπού, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας (67΄ Μπρίτο), Αναστασάκος (79΄ Καμαρά), Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι (61΄ Καραγκούνης), Σκόνδρας, Καραλής
Διαιτητής:
Δημήτρης Κύρκος (Ηπείρου)
Βοηθοί:
Παναγιώτης Αργυρός (Αθηνών), Αναστόπουλος (Αρκαδίας)
Κίτρινες:
18΄ Γκούτμαν (μαρκ.), 88΄ Πεταυράκης (μαρκ.)- 41΄Σαγκανόφσκι (μαρκ.)
Κόκκινες:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments