Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Διαγόρας: Αποφασισμένοι…

Διαγόρας: Αποφασισμένοι…

0
diagoras_agrotikos2
Dodekanisos
Με το μυαλό στραμμένο στον μεγάλο αγώνα της Δευτέρας με τον ΟΦΗ, βρίσκονται όλοι στην ομάδα του Διαγόρα. Είναι ένα ματς ιδιαίτερα κομβικό, για την σταθεροποίηση στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Είναι ένα παιχνίδι που περικλείει και πολύ γόητρο, καθώς δεν πρέπει να λησμονεί κανείς, πώς ο γηραιός της πόλης μας ηττήθηκε στην Κρήτη από τον αντίπαλο του στον αγώνα του α΄γύρου. Εκείνες οι αγωνιστικές συνθήκες με τις σημερινές, είναι εντελώς διαφορετικές . Ο Διαγόρας έχει αλλάξει προπονητή, αμέσως μετά τον αγώνα του α΄γυρου κι από τότε μέχρι σήμερα, μετράει μόνο θετικά αποτελέσματα κι έχει μια λαμπρή πορεία στο πρωτάθλημα της football league, που τον φέρνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και τον ωθεί σαν ομάδα στο να αποδεικνύει πώς δίκαια βρίσκεται στα ψηλά της βαθμολογίας, παρά τα προβλήματα που τον απασχολούν.
Αυτό θα θελήσει να πράξει και την Δευτέρα . Να παίξει καλό ποδόσφαιρο να ικανοποιήσει τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο να τον ενισχύσει και να τον δει και μέσα από την καλή αγωνιστική του εικόνα να πάρει την νίκη και τους τρείς βαθμούς.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης απαιτεί από την περασμένη Δευτέρα το βράδυ και μετά κι αφού όλοι ηρέμησαν μετά την ήττα από τον Εθνικό Αστέρα αλλά περισσότερο από τον τρόπο που προήλθε, σοβαρότητα, καθαρό μυαλό, αγωνιστική πειθαρχία και πάντα εκείνα τα στοιχεία που διακρίνουν τον Διαγόρα σαν ομάδα. Την δύναμη, το πάθος την αποφασιστικότητα και την ηρεμία στο παιχνίδι εκεί που χρειάζεται.
Χθες ο τεχνικός της ομάδας έδωσε περισσότερο βάρος στην φυσική κατάσταση μιας και ακολούθησαν οι πάντες το πρόγραμμα και τους ρυθμούς του Πέτρου Ρουτζιέρη και των συνεργατών του.
Τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν πάντως για την ομάδα της πόλης μας, μιας και ο Χάρης Ταμπάσης δεν γυμνάσθηκε ούτε και χθες. Παρέμεινε στην Αθήνα για να εξετασθεί από τον γιατρό του και να επιστρέψει πιθανότατα και σήμερα. Ο κώουτς του Διαγόρα, θα περιμένει τον Ταμπάση ο οποίος αναμένεται, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, να επιστρέψει σήμερα από την Αθήνα.
Πέρα από τον Ταμπάση εκτός ομάδας είναι ακόμα οι Νεμάγια Ζλάτκοβιτς και Γιώργος Πουλόπουλος, οι οποίοι δεν μπορούν να αγωνισθούν λόγω της αποβολής τους στον αγώνα της Καισαριανής .
Στον αγώνα της Δευτέρας επανέρχεται στην ομάδα ο Μαρτσέλο Γκούτμαν, ενώ όπως είναι φανερό θα γίνουν αλλαγές στην ομάδα, εξαιτίας της απουσίας των Πουλόπουλου και Ζλάτκοβιτς.
Το πιο πιθανό είναι να επανέλθουν στην ομάδα οι Σκόνδρας και Χατζόπουλος οι οποίοι και δεν χρησιμοποιήθηκαν στον αγώνα της Καισαριανής.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments