Αρχική Video ρετρό Διαγόρας – ΑΕΡΑ 1999 – ’00

Διαγόρας – ΑΕΡΑ 1999 – ’00

2
diagoras_aera
Dodekanisos

Ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου της αγωνιστικής περιόδου 1999 – 2000 φιλοξενείται στην στήλη. Είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στον Διαγόρα και τον ΑΕΡΑ Αφάντου το οποίο μάλιστα αποτελεί μια από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας των «κόκκινων». Και αυτό διότι γνώρισαν βαριά ήττα με το …αστρονομικό 10 – 0. Δείτε στο video και τις δέκα γκολ της αναμέτρησης και θυμηθείτε παλιούς παίκτες όπως ο Γιώργος ο Μποσγανάς, ο Λάκης ο Ζαχαρίας, ο Γιώργος ο Μοσκιού, ο Κοιλιάς, ο Διακίδης και άλλους. Διαιτητής ήταν ο Νίκος Σακελλαρίδης με «βοηθούς» τους Δημήτρη Κάπρο και Κώστας Καψάσκη.

-Το βίντεο είναι από το προσωπικό αρχείο του αθλητικού συντάκτη Δημήτρη Δραγάτη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
afantenos
afantenos
11 years ago

ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΡΑΓΑΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ SITE ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΘΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΠΟ0ΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΔΙΑΓΟΡΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΧΟΥΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ 10 ΑΓΩΝΕΣ 0 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΤΕΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΕΣ ΤΗΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ!

ΥΣΤ. ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ XXSPORTS ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΝΤΟΣ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ!.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!

Καλησπέρα αγαπητέ φίλε. Είναι προφανές το ότι βάλαμε το συγκεκριμένο video ως ιστορικό γεγονός, για τις ανάγκες της συγκεκριμένης στήλης. Όπως έχουν μπει και τα υπόλοιπα video έτσι μπήκε και αυτό. Από τα 1000 άτομα που το έχουν δει μόνο εσείς βρεθήκατε να το σχολιάσετε αρνητικά. Θα ήθελα όμως να σας παρακαλέσω να μου δώσετε τα στοιχεία σας για να μάθω ποιος είναι αυτός που θα μου απαγορεύσει να μπω στον χώρο εργασίας μου. Σας κάνω γνωστό ότι είμαι επαγγελματίας αθλητικός συντάκτης (μέλος ΠΣΑΤ) και ως εκ τούτου δεν μπορεί να μου απαγορευτεί χωρίς λόγο η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους.
Δημήτρης Δραγάτης

diagoras
diagoras
10 years ago

re afantene pas kala????
gate 6