Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Διαφωνούν για τα γεγονότα στ’ Αφάντου

Διαφωνούν για τα γεγονότα στ’ Αφάντου

2
afandou gipedo
Dodekanisos

Εκ διαμέτρου αντίθετες είναι οι απόψεις των παραγόντων της Ασπίδας Σαλάκου και του Αγίου Λουκά για τα όσα έγιναν στο γήπεδο Αφάντου μετά το τέλος του μεταξύ τους αγώνα που τελείωσε ισόπαλος με σκορ 2 – 2 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας. Ο πρόεδρος της Ασπίδας Σαλάκου Στέργος Αγγουράς μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη στον ραδιοφωνικό σταθμό TOP FM έκανε λόγο για «βιαιοπραγίες και ξυλοδαρμούς που έλαβαν χώρα αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης όταν περίπου πενήντα φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο σπάζοντας την πόρτα με πρόσχημα το ότι παίκτης μας έκανε άσεμνη χειρονομία». Ο πρόεδρος της Ασπίδας τόνισε επίσης πως «ότι και να γινόταν θα έμπαιναν μέσα. Ήταν προγραμματισμένο. Απλώς έψαχναν μια αφορμή. Ευτυχώς που δεν κερδίσαμε κιόλας γιατί θα ήμασταν ακόμα εκεί. Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου που ύψωσαν το ποδοσφαιρικό τους ανάστημα μέσα σε μια ζούγκλα. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Έχει σοβαρές ευθύνες όμως και ο διαιτητής Παπαβασιλείου ο οποίος ανέχτηκε το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων. Δεν μας προστάτεψε καθόλου».
Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος του Αγίου Λουκά Τάσος Μοσχούς μιλώντας στην ίδια εκπομπή τόνισε μεταξύ άλλων πως «τα γεγονότα μεγαλοποιούνται. Μπήκαν κάποιοι στον αγωνιστικό χώρο από αγανάκτηση βλέποντας παίκτη της Ασπίδας να κάνει άσεμνη χειρονομία. Από εκεί και πέρα όμως δεν χτυπήθηκε κανένας. Τρέξαμε εμείς και ορισμένοι παίκτες και προστατέψαμε την αποστολή της Ασπίδας. Δεν έγινε τίποτα παρά μόνο ορισμένα σπρωξίματα. Είναι ντροπή και άδικο να μεγαλοποιούμε τα γεγονότα. Ο Άγιος Λουκάς δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα και είναι μια ήσυχη ομάδα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Trelos salakenos
Trelos salakenos
11 years ago

Σε πιο γήπεδο βρισκόταν ο πρόεδρος του Αγίου Λουκά σε αυτό που διεξαγόταν ο αγώνας ή σε κάποιο άλλο γήπεδο; Γελάει ο κόσμος με αυτές τις δηλώσεις που κάνουνε αυτοί οι άνθρωποι!!

giannis
giannis
11 years ago

etsei einai.oti kaneis to vriskeis mprosta sou.osi gia sena file pou o priedros vriskotan se allo gypedo pou les.esei malon den eisoun ston proto agona pou elije sto 107.einai afto pou leei o proedro sas oti an kairdizame de fefgame.mono pou esei to kanate prajei.xoriates.tora oso gia to mats ti na po milane oi kartes.pou piran oi kamikazi alvanoi.paraligo tha stamatage o agonas logo apovolon.pali kalos o diaititis