Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διαφωνεί ο Παπουρδάνος

Διαφωνεί ο Παπουρδάνος

1
papourdanos
Dodekanisos
Την αντίθεση του για το νέο μέτρο των μικρών που θα ισχύσει  στην Α1 τη νέα αγωνιστική περίοδο, εξέφρασε στο news12.gr, ο πρόεδρος  του Ακουσιλάου Παπουρδάνος Αγαπητός. Συγκεκριμένα, μας είπε:
«Δεν συμφωνώ καθόλου με αυτό το μέτρο της υποχρεωτικής παρουσίας δυο μικρών στην 11αδα των ομάδων. Έτσι θα εχουν σοβαρό πρόβλημα για την διατήρηση τους ορισμένες ομάδες Νέων, όπως και αυτή του Ακουσιλάου. Όταν έχεις ομάδα Νέων με 14-15 παιδιά και πέντε από αυτούς πρέπει να τους πάρεις στην ανδρική ομάδα, τι θα μείνει πίσω; Υποχρεωτικά δυο νεαροί στην ενδεκάδα, σημαίνει πέντε έως έξι, στην ανδρική ομάδα. Ολόκληρο πρωτάθλημα δεν μπορείς να στηριχθείς σε μόνο δυο νεαρούς. Η μόνη λύση που προτείνω, είναι να γίνει όπως στο μπάσκετ. Όπου για να υπάρξει μια ομάδα στην Α κατηγορία, πρέπει να έχει  και παιδική ,που να συμμετέχει, στο ανάλογο πρωτάθλημα.»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos
Giorgos
12 years ago

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ ΣΕ 5-6 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 17.ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΝΙΣΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ