Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διαφαίνονται σιγά σιγά τα φαβορί

Διαφαίνονται σιγά σιγά τα φαβορί

0
fasi_2
Dodekanisos
Ο Α.Ο.Δικαίου μπορεί την περσινή σεζόν να έχασε το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια του , παρόλα αυτά στο πρώτο επίσημο παιχνίδι και δει ντέρμπι, επικράτησε εύκολα της Α.Ε.Ρ.Α με 0-2. Οι δύο ομάδες “ρίχτηκαν” στη μάχη με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή και μέχρι το 30′ στο παιχνίδι υπήρχε μια ισορροπία, με τους παίχτες του Δικαιου να παίζουν με πάσες και να ανλλάζουν τη μπάλα μέσα από σχήματα. Στο 32′ ο Φονσέκα μετουσίωσε την κατοχή τους  σε γκολ ανοοίγοντας το σκορ σε 0-1, το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδειαξαν μια διάθσεη να πιέσουν ψηλά παρόλα αυτά σιγά σιγά άρχισαν να καταρέουν με αποτέλεσμα να δεχθούν και δεύτερο τέρμα το οποίο τους έβγαλε εκτός παιχνιδιού. Στο τελευταίο μισάωρο πάντως έφταναν με περισσότερες αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ και με μεγαλύτερα ποσοστά επικινδυνότητας στις πάσες τους με αποκορύφωση τη φάση του 80′ την οποία δε κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά για να μειώσουν το σκορ.Τέλος να αναφερουμε ότι το γήπεδο ήταν ακατάμεστο από κόσμο καθώς το παρών έδωσα και φίλαθλοι του Δικαόυ ανάμεσα στους οποίους και ο πρώην παίχτης τους Μασάδο ο οποίος ενεπλάκει με φίλαθλο των “ερυθρόλευκων” και αποχώρησε απο το γήπεδο με τη συνοδεία ανθρώπων της διοίκηση του Κλεόβουλου όπου και αγωνίζεται φέτος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην πρεμιέρα της αγωνιστικής απουσίαζε από τον πάγκο των γηπεδούχων ο προπονητής της Α.Ε.Ρ.Α. κ. Χοσάδας ο οποίος βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στην Αγγλία και με τραυματία τον Στεργαλά που αποτελεί βαρόμετρο της ομάδος. Τέλος παράπονα εξέφρασε κ. Αντώνογλου για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα καθώς θεωρεί ότι είναι απαράδεχτο η Ε.Π.Σ.Δ να ορίζει αγώνες μέσα στο μεσημέρι την ώρα που η θερμοκρασία είναι στα ύψη και η ζέστη αφόρητη.

Φάσεις/ γκολ

16′ Στην αγκαλιά του Δερζέντα κατέληξε το σουτ του Μπαρτσελό μετά από μια αναμπουμπούλα στην περιοχή των Αφαντενών.
32′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαρτσελό ο Φονσέκα με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, 0-1.
42′ Ο Φονσέκα τροφοδότησε με κάθετη πάσα τον Χατζηφούντα Μ. ο οποίος από θέση τετ-α-τετ προσπάθησε να “κρεμάσει” τον Δερζέντα, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
47′ Με εντυπωσιακή εκτίναξη απέκρουσε ο Δερζέντας σε κόρνερ το δυαντό σουτ του Χατζηφούντα Χ. μετά από ωραίο συνδυασμό Φονσέκα και Χατζηφούντα Μ.
61′ Από απευθείς εκτέλεση φάουλ του Ντικ, η μπάλα στρώθηκε στον Κωστάκη που έκανε την πρώτη κεφαλιά και με δεύτερη κεφαλιά ο Τριχίας προσπάθησε να νικήσει τον Τσαραπατσάνη αλλά χωρίς επιτυχία. Στην αντεπίθεση ο Μπαρτσελό με περίτεχνο δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Δερζέντα μετά από μπαλιά του Φονσέκα, 0-2.
68′ Ο Καλογήρου στην προσπάθεια του να κοντρολάρει τη μπάλα την έχασε, με αποτέλεσμα να περάσει στην κατοχή του Χατζηφούντας Μ. ο οποίος έκανε το σουτ από πλάγια θέση, αλλά βρήκε μπροστά του τον Δερζέντα ο οποίος μπλόκαρε αύστοχα.
80′ Μετά απο εκτέλεση φάουλ του Κοιλιά, ο Κυριαζής με προβολή προσπάθησε να μειώσει το σκορ, αλλά ο πολύ καλός Τσαραπατσάνης επέκρουσε ασταθώς τη μπάλα η οποία απομακρύνθηκε προσωρινά από τους αμυντικούς και στη συνέχεια μετά από δεύτερο γέμισμα ο Τριχίας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας για αν την σπρώξει στα δίχτυα αλλά για δεύτερη φορά ο Τσαραπαστάνης απέκρουσε εντικτοδώς σε κόρνερ.

Από τους γηπεδούχους προσπάθησαν οι Τριχιάς, Ντικ, Λαουδίκος , Κυριαζης Κωστάκης και από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Χατζηφούντας Μ., Τσαραπαστάνης  Φονσέκα και Μπαρτσελό.

Πολύ καλή η διατησία των Πατσιόπουλου, Πλακογιάννη, Κακάνη. 

A.E.Ρ.Α. : Δερζέντας, Λαουδίκος, Καλογήρου, Κωστάκης, Κατσιδώνης, Κυριαζής, Γιώργου, Μοσχής, Ντικ, Τριχιάς, Γιακουμάκης (74′ Κοιλιάς).

Δίκαιο:Τσαραπατσάνης, Χατζηβασίλης(89’Τράκας), Γκουντελίτσας, Μουνούχος, Πανόπουλος(68’Αντωνόπουλος), Φονσέκα, Μυλωνάς(75’Παπασεβαστός), Μποιλής Ζ, Χατζηφούντας Χ., Μπαρτσελό, Χατζηφούντας Μ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments