Αρχική Αθλητικά νέα Δεύτερο «διπλό» με καταπληκτικό γκολ του Αϊτόρ ο Παναθηναϊκός

Δεύτερο «διπλό» με καταπληκτικό γκολ του Αϊτόρ ο Παναθηναϊκός

0
Dodekanisos

Το υπέροχο σε εκτέλεση γκολ του Αϊτόρ με γυριστό (μετά από την εξαιρετική σέντρα του Βιγιαφάνιες) αποδείχθηκε αρκετό για τον Παναθηναϊκό, ώστε να νικήσει στη Νεάπολη, επικρατώντας με 1-0 του Ιωνικού σε αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Super League. Επιστροφή στις νίκες για τους «πράσινους» μετά την ήττα στο Βόλο και την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στον αντίποδα, είχε δοκάρι στο 48’ με τον Μύγα.

Ο Παναθηναϊκός δεν εμφάνισε καθόλου καλό πρόσωπο. Γεγονός που τόνισε και ο προπονητής του μετά το τέλος του αγώνα: «Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, δεν έχουμε καλή προϊστορία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Από εμφάνιση όχι δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Σήμερα (σ.σ. χθες) δεν κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά μετράνε οι τρεις βαθμοί ειδικά σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος που είμαστε», δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Στο ρεζουμέ του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Σέρβου προπονητή, δεν μπόρεσαν να βρουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να φτάσουν με αξιώσεις προς την εστία του Χουτεσιώτη. Ουσιαστικά χρειάστηκε μία στιγμή που προήλθε από την εξαιρετική ενέργεια του Βιγιαφάνιες και το πανέμορφο γκολ του φορμαρισμένου Αϊτόρ. 

Με το «διπλό» στην Νίκαια (μόλις το δεύτερο στη σεζόν), ο Παναθηναϊκός πατάει τετράδα. Συγκεκριμένα έφτασε τους 30 βαθμούς ευρισκόμενος στο +3 από τον πέμπτο της βαθμολογίας ΠΑΣ Γιάννινα. Από την άλλη πλευρά, ο Ιωνικός είχε καλή απόδοση, έπαιξε στα ίσια τον αγώνα, είχε τις φάσεις για να σκοράρει, δεν τα κατάφερε και εν τέλει γνώρισε την πέμπτη συνεχόμενη ήττα του. Το σύνολο του Σπανού παραμένει στην 12η θέση και τους 14 βαθμούς. 

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Μύγας, Κάνιας (81’ Ματσούκας), Άοσμαν, Ντάλσιο (81’ Μάναλης), Βαλεριάνος, Λένις (67’ Κιάκος), Τουράμ (66’ Μάντζης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Μαουρίσιο, Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες (88’ Αλεξανδρόπουλος), Βιτάλ (66’ Παλάσιος), Καρλίτος (66’ Ιωαννίδης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments