Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Άρη

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Άρη

0
Dodekanisos

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Άρης στον Αρχάγγελο ο οποίος επικράτησε της αξιόμαχης ΑΕ Κατταβιάς με 1 – 0. Οι γηπεδούχοι ήταν γενικώς καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, ωστόσο τα βρήκαν σκούρα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού μιας και οι παίκτες του Μανώλη Φραντζή τα πήγαν εξαιρετικά αμυντικά. Λίγο έλλειψε μάλιστα να προηγηθούν στο 49’ αλλά ο Αντώνης Διακάκης δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να νικήσει με προβολή τον Βαρέλη ο οποίος απόκρουσε σωτήρια και κράτησε ζωντανή την ομάδα του. Από εκεί και πέρα μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν να ανεβάζουν στροφές και να φθάνουν τελικά στο γκολ στο 55’ κοντινό σουτ του Πομπού ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Ευγενικού και κόντρα σε σώματα αμυνομένων.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Μαυρουδής, Χατζηαλεξίου)

ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Πομπού, Μαγιόγλου, Χότζα (46’ Δημητριάδης), Δημουλάς, Κοντόγιαννος, Γαϊτάνος (83’ Καλοπήτας), Χατζηλιόντας (90’ Αμανατίδης), Ευαγγελίδης, Μάλλιος, Ευγενικός (92’ Παρδαλός)
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Μαριεττάκης, Δράμης, Κατσαρής (79’ Αυγέρης), Παπασταμάτης, Σαλαμαστράκης, Στεργιόπουλος, Κούτσι, Διακάκης, Νασσόπουλος, Πάπα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments