Αρχική Αθλητικά νέα Δεύτερη νίκη μέσα στο 2022 ο Βόλος

Δεύτερη νίκη μέσα στο 2022 ο Βόλος

0
Dodekanisos

Την δεύτερη νίκη του μέσα στο 2022 στη Super League πανηγύρισε ο Βόλος. Ο σύλλογος από τον νομό Μαγνησίας επικράτησε  1-0 του Απόλλων Σμύρνης στο «Πανθεσσαλικό» σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική. Ο μόνιμος σκόρερ του Βόλου Φαν Βέερτ σημείωσε στο 23ο λεπτό το γκολ (11ο του στο πρωτάθλημα) που χάρισε το «τρίποντο» στους γηπεδούχους.

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις της «ελαφράς ταξιαρχίας», που μετά και τη σημερινή ήττα παραμένει ουραγός της βαθμολογίας. 

Ο Βόλος είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και απείλησε δις με τον Φαν Βέερτ, για να απομακρύνει τον κίδνυνο και τις δύο φορές ο Βέρχουλστ. Τελικά ο Ολλανδός επιθετικός κατάφερε λίγο αργότερα να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ενώ είχε και ακυρωμένη απόφαση για πέναλτι έπειτα από παρέμβαση του VAR για οφσάιντ. Στο 20′ η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Άλβες, σύμφωνα με τον διαιτητή, ο οποίος καταλογίζει πέναλτι. Ωστόσο στην αρχή της φάσης ο Φαν Βέερτ ήταν σε θέση οφσάιντ. Η απόφαση για πέναλτι ακυρώθηκε! Όμως για το αν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πορτογάλου, δεν το μάθαμε ποτέ! Δεν υπήρξε ριπλέι. Από εκεί και πέρα το σύνολο του Κώστα Μπράτσου έφτασε δίκαια στην νίκη. 

Στον αντίποδα, ο Απόλλων Σμύρνης παρουσιάζοντας ένα μέτριο πρόσωπο αγωνιστικά, είχε μία ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 74ο λεπτό. Ο Κότνικ υπέπεσε σε λάθος, ωστόσο κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του πριν την παραβιάσει ο Σλίβκα. Ο Απόλλων δεν κατόρθωσε να «σπάσει το ρόδι» μέσα στο 2022. Σε τέσσερις αγώνες στο νέο έτος μετράει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. 

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Ρομέρο, Γκιουλέν, Άλχο (39΄ λ. τρ. Πουρίτα), Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μπαρτόλο (71΄ Ροσέρο), Ρεγκατέν (46΄ Ορός), Φερνάντες (90+1΄ Σιελής), Φαν Βέερτ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάρκο Γκρότε): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Γιακιμόφσκι (46΄ Τουτουαρίμα), Ρόγκνε, Άλβες, Κάστρο (62΄ Φατιόν), Σλίβκα, Μαρτίνες (83΄ Σαχλί), Παμλίδης (62΄ Γιαννιώτας), Παπαγεωργίου (76΄ Σίγκνεβιτς), Ιωαννίδης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments