Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου «Δέχθηκα ρατσιστική επίθεση!»

«Δέχθηκα ρατσιστική επίθεση!»

2
bangouras_fotis
Dodekanisos

Το γεγονός ότι δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από παίκτες του Δαμάγητου Θεολόγου κατά την διάρκεια του πρόσφατου μεταξύ τους παιχνιδιού για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην «δσπορ» ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Κοσκινού Φώτης Μπανγκουράς. Χαρακτηριστικά τόνισε:
«Υπήρχαν από την αρχή έως και το τέλος του παιχνιδιού και ρατσιστικά σχόλια σε βάρος μου και ύβρεις. Τόσο από δυο ποδοσφαιριστές όσο και από κάποιους άλλους στον πάγκο του Δαμάγητου. Δεν έδωσα συνέχεια, διότι είναι πράγματα που δυστυχώς τα έχω ξανασυναντήσει στους αγωνιστικούς χώρους. Σίγουρα όμως με πείραξαν και με στεναχώρησαν πάρα πολύ όλα αυτά. Εγώ παίζω μπάλα για να διασκεδάσω και να βοηθήσω την ομάδα του χωριού. Είναι κρίμα να γίνονται τέτοια πράγματα»
Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι τα όσα του έλεγαν έπεσαν στην αντίληψη του διαιτητή Δημήτρη Πλακογιάννη και άρα θα έπρεπε να πράξει τα δέοντα, απάντησε ως εξής:
«Ναι νομίζω ότι ο διαιτητής θα έπρεπε να επιβληθεί και να κάνει αυτό που λέει ο κανονισμός. Δυστυχώς όμως δεν έγινε έτσι. Θέλω να πω και κάτι άλλο. Λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας κάποιος παίκτης του Δαμάγητου ήρθε κοντά μου και έφθασε ακόμα και στο σημείο να με φτύσει. Ο διαιτητής ήταν μπροστά μου και το μόνο που μου είπε ήταν «προχώρα, προχώρα τελειώνει τώρα το παιχνίδι!»
Ο άσσος του Διγενή πρόσθεσε και τα εξής:
«Ο Διγενής αποτελεί ένα σωματείο πρότυπο σε ότι έχει να κάνει με θέματα συμπεριφοράς. Πιστεύω ότι θα ήταν καλό ορισμένοι να παραδειγματιστούν από εμάς και να καταλάβουν την έννοια αθλητισμός».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Makhs
Makhs
11 years ago

Ase mas re Mpagkoura.. Pes kai tis dikes sou vrisies se albanous mpasketmpolistes allwn omadwn otan epaizes mpasket kai ase to klama.Se kseroume oloi ti eisai. Se vrizane giati mpinelikones kai esu apo thn arxh tou paixnidiou. Auta pes ta se kana paidaki.

zacharias tsampikos
zacharias tsampikos
11 years ago

προφανος φιλε μακη εισαι παιδακι γιαυτο και γραφεις γιατι αν ησουν αντρας θα εγραφες ολο το ονοματεπωνυμο σου και δεν θα κρυβωσουν πισω απο ενα ονομα μονο.