Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεύτερο «διπλό» για τον Ηρακλή

Δεύτερο «διπλό» για τον Ηρακλή

0
5
Dodekanisos

Δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη για τον Ηρακλή Μαριτσών. Μετά από τη Σάλακο, η ομάδα του Γιώργου Σάββενα …απέδρασε και από το Βαθύ επικρατώντας του τοπικού Αθλητικού Ομίλου με 3 – 1. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά τον αγώνα και κατάφεραν μάλιστα να προηγηθούν στο σκορ, όμως ο Ηρακλής σύντομα βρήκε τα πατήματα του και αφού ισοφάρισε επέβαλλε τον ρυθμό του και έφθασε στη νίκη. Ο Γιώργος Ανθούλης στο 30΄έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους αλλά δέκα λεπτά αργότερα (στο 40’) ο Τσαλώλης με ατομική προσπάθεια και πλασέ πέτυχε το 1 – 1. Ο Κούρος στο 60’ πέτυχε το 1 – 2 και ο ίδιος παίκτης στο 87’ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 3.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μάριος Ωραιόπουλος. Πρώτος «βοηθός» ήταν ο Μαλλιάς και δεύτερος ο …φροντιστής του Ηρακλή Σωτήρης Κούρος (μετά από κλήρωση) καθώς ο Γιαλλούρης που είχε οριστεί δεν πήγε στο γήπεδο!
ΑΟ ΒΑΘΥ: Αμοργίνος, Καμπούρης (50′ Σάντος), Φέκκας, Τσαγγάρης, Λαζαρίδης (80′ Μουσσάς) , Καρράς, Γιαμαίος, Κουλλιάς (78′ Μπαιράμης), Ανθούλης, Κλειδαράς, Τρικοίλης.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σαββιδάκης, Παπακωνσταντής Κ, Χειμωνέττος, Τσούφιος, Παπαδημητρής, Μπιλιάς, Κούρος, Λερογιάννης (25΄ Φελεσάκης λ.τ), Χατζηκωνσταντής (85΄ Μακρής), Τσαλώλης, Καρίκης (75΄ Παπακωνσταντής Μ)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments