Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεύτερη συνεχόμενη τριάρα!

Δεύτερη συνεχόμενη τριάρα!

0
foivos poseidonas fasi
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Φοίβος Κρεμαστής κέρδισε εύκολα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα τον Ποσειδώνα Καρπάθου με 3 – 0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο είχαν να αντιμετωπίσουν όμως, την πολύ καλή αμυντική λειτουργία των αντιπάλων τους. Στην επανάληψη, ήταν θέμα χρόνου να έλθει το 2 – 0 με το οποίο ουσιαστικά ο Φοίβος «καθάρισε» τον αγώνα.
Στο 44’ ο Ορφανίδης Ν. διεκδίκησε τη μπάλα από τους αμυντικούς, μπήκε στη φάση ο Παλάζης ο οποίος την κέρδισε και με κοντινό σουτ έκανε το 1 – 0.
Στο 58’ ο Αξιώτης έκανε την κάθετη πάσα στον Ορφανίδη Ν. ο οποίος έκανε το γύρισμα και ο Παλάζης με πλασέ πέτυχε το 2 – 0.
Στο 65’ ο Ορφανίδης Ν. περίπου από 25 μέτρα έκανε το δυνατό σουτ, ο Γαλάνης φάνηκε ότι θα μπλοκάρει αλλά εκείνη «έσκασε» στο έδαφος, πέρασε κάτω από τα πόδια του και έγινε το 3 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Ατσικνούδας, Αναστασοπούλου)
ΦΟΙΒΟΣ: Τόππος, Ταφάνι, Ορφανίδης Σ. , Φελεγκάκης, Θεοδοσίου, Παϊζάνος (66’ Μήτρου), Αξιώτης (70’ Μάτσης), Παλάζης, Θαρρενός (38’ λ.τ. Τρέχαςς), Χατζηκοσμάς, Ορφανίδης Ν.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνηςς, Νασσόπουλος (80’ Παναγιώτου), Καζηλιέρης, Σπανός Ι., Κούτολο, Κουλάϊ, Καραλής (66’ Βασιλειώτης), Καουκάκης (89’ Σφυριδάκης), Χρηστόπουλος, Τσιμπιζίδης, Σπανός Εμ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments