Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον ΠΑΣ

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον ΠΑΣ

0
evagoras asklipio
Dodekanisos

Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν Ευαγόρας και ΠΑΣ Ασκληπειού σε παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Σε αντίθεση με τα τελευταίας τους παιχνίδια, οι γηπεδούχοι έδειξαν αυτή τη φορά καλύτερα στοιχεία και θυμήθηκαν κάτι από τον καλό τους εαυτό. Έδειξαν πιο πολύ πάθος και κατάφεραν να ελέγξουν τον αγώνα σε ορισμένα διαστήματα του. Ο ΠΑΣ Ασκληπειού προσπάθησε και ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια (μόλις στο 3’), ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τον Ευαγόρα να ανεβάζει στροφές και να ισορροπεί.
Στο 3’ ο Γεωργαλλής με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0 – 1 αλλά ο Ευαγόρας απάντησε γρήγορα. Στο 15’ μετά από βαθιά μπαλιά του Καψαλάκη, ο Καμπούρης φάνηκε να ελέγχει τη μπάλα όμως ξαφνικά την έχασε μέσα από τα χέρια του. Ο Φυντικάκης που καραδοκούσε την «έκλεψε» και με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 1 – 1.
Στο 30’ ο Καλούδης δέχθηκε μια κάθετη πάσα από τον Φτάκλα. Ο έμπειρος επιθετικός των γηπεδούχων προσπάθησε να γίνει απειλητικός όμως τον σταμάτησε ο «βοηθός» ο οποίος σήκωσε το σημαιάκι του για οφσαϊντ μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους. Ο Καψαλάκης στο 39’ «έπιασε» ένα καλό σουτ αναγκάζοντας τον Καμπούρη να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 56’ ο Καψαλάκης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μελισσάς έκανε την κεφαλιά όμως ο Λίλος πάνω στη γραμμή κατάφερε να διώξει με κεφαλιά. Δυο λεπτά αργότερα (στο 58’), από μπαλιά του Φτάκλα, ο Φράγκος ήταν μόνος του όμως δε «βρήκε» τη μπάλα η οποία κατέληξε άουτ και έτσι χάθηκε μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.
Στο 73’ ο Γεωργαλλής μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και πλάσαρε όμως ο Καράμπας απόκρουσε και στη συνέχεια οι αμυντικοί έδιωξαν τη μπάλα σε πλάγιο. Μετά την εκτέλεση του, η μπάλα έφθασε στον Γεωργαλλή ο οποίος έκανε σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα «βρήκε» στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε σε κόρνερ.
Στο 74’ ο Κούτσι με ένα σουτ από τα δεξιά έστειλε τη μπάλα να καταλήξει άουτ και στο 86’ ο Κούτσι εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Καμπούρης κατάφερε να μπλοκάρει χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Στο 88’ ο Γαϊτάνος έκανε από καλή θέση ένα αδύναμο πλασέ με αποτέλεσμα να μην έχει πρόβλημα ο τερματοφύλακας του Ευαγόρα.
Στο 91’ ο Χωρίτης έκανε ένα «σόλο» από τα δεξιά και μπήκε στην περιοχή δίνοντας τη μπάλα στον Καψαλάκη. Οι αμυνόμενοι κατάφεραν να κοντράρουν και η μπάλα έφθασε στον Γαϊτάνο ο οποίος σούταρε άστοχα.
Διαιτητής ήταν ο κ. Πλακογιάννης (Μιχάλης Φραγκίνης, Αντώνης Αυγερινού). Στο 68’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κώτσος του Ευαγόρα, γιατί παρεμπόδισε αντίπαλο παίκτη να εκτελέσει φάουλ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Καράμπας, Κώτσος, Τσιώνης, Αμοιρόπουλος, Λίλος (82’ Πλασάτης), Ντότσι, Λυμπέρης (57’ Φράγκος), Φιντικάκης (89’ Κωνσταντίνου), Καλούδης, Φτάκλας, Κούτσι
ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ: Καμπούρης, Αγγελής, Καστανίδης, Μελισσάς, Γαϊτάνος, Οχτάρας, Ταγκάεφ (63’ Γιώτας), Χωρίτης, Καψαλάκης, Παπαβασιλείου (53’ Φραγκάκης), Γεωργαλλής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments