Αρχική Επικαιρότητα Δένδιας: Δώρισε φανέλα του Παναθηναϊκού στον Ούγγρο ομόλογό του

Δένδιας: Δώρισε φανέλα του Παναθηναϊκού στον Ούγγρο ομόλογό του

0
@NEWSBEAST
Dodekanisos

Ο Νίκος Δένδιας, υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, συναντήθηκε με τον Ούγγρο ομόλογό του. Μάλιστα οι δύο τους αντάλλαξαν δώρα με τον κ. Δένδια να δωρίζει μία φανέλα του Παναθηναϊκού από την εποχή του Γουέμπλεϊ στον Ούγγρο ομόλογό του Πίτερ Σιάρτο.

Σε ένδειξη φόρου τιμής στην μνήμη του Φέρεντς Πούσκας, ο κ. Σιάρτο δώρισε στον κ. Δένδια μία φανέλα της εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας, με την οποία ο Πούσκας αναδείχτηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής, πριν γίνει προπονητής. Η φανέλα του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών ήταν συμβολική κίνηση. Καθώς μεταξύ άλλων ο Πούσκας είχε υπάρξει προπονητής του «τριφυλλιού».

«Μία μεγάλη προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Φέρεντς Πούσκας, ενώνει Ελλάδα και Ουγγαρία. Δώρισα στον υπουργό Εξωτερικών της Ουγγαρίας Πίτερ Σιάρτο μια φανέλα του Παναθηναϊκού, από την εποχή του ”Γουέμπλεϊ”, όταν προπονητής της ήταν ο Πούσκας. Ο ομόλογός μου ανταπέδωσε, δωρίζοντας μου φανέλα της μεγάλης εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας, με την οποία μεγαλούργησε ο Πούσκας πριν γίνει προπονητής», έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Dendias (@nikos.dendias)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments