Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου “Δεν ξεχνώ τους συμπαίκτες μου στους Πάνθηρες”

“Δεν ξεχνώ τους συμπαίκτες μου στους Πάνθηρες”

0
Dodekanisos

Ιδιαίτερα χαρούμενος μετά από ένα χρόνο συμμετοχής του στον Πανιώνιο (Κ17) είναι ένας πρώην παίκτης των Πανθήρων, ο Χρήστος Θύμιος. Ο ίδιος, μέσα από μια μίνι συνέντευξη αναφέρθηκε στην ομάδα που ουσιαστικά του έδωσε το δικαίωμα να φορέσει τη φανέλα μιας εκ των πιο ιστορικών συλλόγων της Ελλάδας αλλά και στους στόχους του.

Διαβάστε:

-Πως νιώθεις που είσαι στον Πανιώνιο;
«Νιώθω ικανοποιημένος με τον εαυτό μου και πως όλα αυτά τα χρόνια δουλειάς και σκληρής προπόνησης χωρίς να σταματήσω την προσπάθεια μου παρά τις οποίες δυσκολίες, με έχουν φτάσει σε ένα πολύ καλό και υψηλό επίπεδο με δυνατούς αντιπάλους».

-Τι θυμάσαι από τους Πάνθηρες;
«Αυτό που θα μου θυμάμαι πιο έντονα είναι τους συμπαίκτες μου. Την ημέρα που ανακοίνωσα την μεταγραφή μου στη ομάδα και πήγα στην πρώτη προπόνηση, από εκείνη την στιγμή με αγκάλιασαν σαν να ήμασταν πολλά χρόνια συμπαίκτες. Κάτι που μετράει πολύ στην ψυχολογία της ομάδας και είναι όμορφο να το βλέπει και το κοινό από την εξέδρα».

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου;
«Έχω συνηθίσει να βάζω πάντα στόχους υψηλούς στη ζωή μου έτσι ώστε να είμαι στο μέγιστο επίπεδο που μπορώ! Στόχος μου για την ποδοσφαιρική σεζόν που έρχεται είναι να μείνω στην ομάδα μου, στον Πανιώνιο και να περάσω στα δοκιμαστικά για το τμήμα της Κ19».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments