Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν βρήκε αντίσταση ο Κλεάνθης

Δεν βρήκε αντίσταση ο Κλεάνθης

0
kleanthis oloi
Dodekanisos

Πολύ εύκολα και με εκκωφαντικό τρόπο ο Κλεάνθης διέσυρε με 8-1 τη Δόξα Ψ. στο γήπεδο της Ψίνθου , για την 16η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Το παιχνίδι δεν χωρά σε ιδιαίτερη κριτική αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν την καθολική υπεροχή σε όλο το 90λεπτο. Στο 5΄ ο Γεωργαλλής εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος αλλά ο Κοντογιωργάκης απέκρουσε. Στο 9΄ ο Πελέκης με ωραίο σουτ έκανε το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Χατζηκοσμάς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 14΄ ο Μπατέστας με εύστοχο πέναλτι μείωσε σε 1-2. Στο 18΄ ο Γεωργαλλής με πλασέ έκανε το 1-3 και στο 27΄ ο Αλεξανδρίδης πέτυχε το 1-4. Το 1-5 έγραψε ο Γεωργαλλής στο 29΄. Λίγο πριν το ημίχρονο στο 44΄ ο Αλεξανδρίδης έκανε το 1-6. Στο 68΄ ο Χατζηκοσμάς με λόμπα έκανε το 1-7. Το τελικό 1-8 διαμόρφωσε ο Αρίφης στο 83΄.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ατσικνούδας (Τσέτσος, Καραγιάννης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΟΞΑ Ψ.: Κοντογιωργάκης, Μπατέστας, Μήτρου, Καζέλης, Κοσκινιώτης, Στεφανής, Μάστορας, Μαχραμάς, Μπουλουντίδης (15΄ Σαββιδάκης), Κώστας, Κουνελλές.

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Πελέκης (32΄ Φουσάτζια), Χατζηκοσμάς, Θεοδοσιάδης, Κορκίδας, Μαΐλης (32΄ Μπαούρης), Γιατσιάτσος (55΄ Κετσές), Μπερετούλης, Γιαννίκος, Αλεξανδρίδης (46΄ Αρίφης), Γεωργαλλής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments