Αρχική Videos “Δεν βλέπω το λόγο να επιστρέψω στο twitter”, λέει ο Τραμπ!

“Δεν βλέπω το λόγο να επιστρέψω στο twitter”, λέει ο Τραμπ!

0

Την επιθυμία του να μην επιστρέψει στο twitter εξέφρασε με δήλωση του ο Ντόναλντ Τραμπ. Λίγες ώρες πριν ο νέος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας αποκαταστήσει το λογαριασμό του, ο Τραμπ είπε κατά την διάρκεια συνέντευξης του ότι δεν ενδιαφέρεται να επανέλθει
παρόλο που ο λογαριασμός του είχε περισσότερους από 80 εκατομμύρια ακόλουθους από το πρωί της Κυριακής. «Δεν βλέπω κανένα λόγο για αυτό», είπε όταν ρωτήθηκε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου εάν σχεδιάζει να επιστρέψει στο Twitter και επαίνεσε τη δική του πλατφόρμα Truth Social.

Περίπου 15 εκατομμύρια χρήστες του Twitter ψήφισαν σε δημοσκόπηση του Μασκ για την αποκατάσταση του λογαριασμού του Τραμπ. Περίπου το 51,8 τοις εκατό ψήφισε υπέρ της επαναφοράς του. Εν τω μεταξύ, το Truth Social ήταν η κύρια πηγή άμεσης επικοινωνίας του Τραμπ με τους οπαδούς του από τότε που άρχισε να δημοσιεύει τακτικά αναρτήσεις στην εφαρμογή τον Μάιο. Έχει χρησιμοποιήσει το Truth Social για να προωθήσει τους συμμάχους του, να επικρίνει τους αντιπάλους του και να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments