Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δεν υποτιμάμε κανένα!»

«Δεν υποτιμάμε κανένα!»

4
kioseoglou tasos
Dodekanisos

O Τάσος Κιοσέογλου ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Διαγόρα και μάλιστα σκόραρε, στο παιχνίδι που έδωσε ο «γηραιός» με αντίπαλο τον Αστέρα Μασσάρων, την Παρασκευή το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής. Σε δηλώσεις του στην έντυπη έκδοση του news12 sports και στον συνάδελφο Ηλία Λοίζο, ο Κιοσέογλου τόνισε τα παρακάτω:

ΕΡ. Τάσο ήσασταν καλύτεροι από την αρχή του αγώνα, όμως για 45΄ δεν βρίσκατε στόχο;
ΑΠ. Από την αρχή του παιχνιδιού επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και είχαμε την κατοχή της μπάλας. Προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε αρκετές καλές τελικές προσπάθειες με στόχο να πετύχουμε κάποιο γκολ αλλά δεν το καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο, όμως το πετύχαμε στο δεύτερο και μάλιστα πολύ γρήγορα πήραμε το προβάδισμα.
ΕΡ. Σας φόρτωσε με άγχος το γεγονός ότι δεν βάλετε γκολ στο πρώτο ημίχρονο;
ΑΠ. Όχι ιδιαίτερα, διότι γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας σαν ομάδα και πιστεύαμε με σιγουριά πως αργά η γρήγορα θα καταφέρναμε να βρούμε στόχο και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι όπως ξέρουμε να κάνουμε.
ΕΡ. Η πορεία σας στο πρωτάθλημα σας δίνει κάποια ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση ή σε κάθε παιχνίδι αντιμετωπίζετε όλες τις ομάδες με την ίδια σοβαρότητα;
ΑΠ. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό για εμάς. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο και τους αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα, με σκοπό να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε.
ΕΡ. Πιστεύεις ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος μπορεί να σας απειλήσει κάποια ομάδα και να διεκδικήσει τον τίτλο από τον Διαγόρα;
ΑΠ. Πιστεύω πως αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, και θα συνεχίσουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο, όμως τους σεβόμαστε όλους. Δεν υποτιμάμε καμία ομάδα όποια δυναμική και να έχει.
ΕΡ. Για την ένταση που δημιουργήθηκε στο τέλος του Α΄ ημιχρόνου;
ΑΠ. Όπως ξέρεις Ηλία, στο ποδόσφαιρο αυτά υπάρχουν και μάλιστα όταν όλοι οι παίκτες είναι πιεσμένοι από το παιχνίδι. Τα ξεχάσαμε όλα με την λήξη του αγώνα και εκείνο που με χαροποιεί έμενα ιδιαίτερα, είναι ότι μετά αποχωρήσαμε όλοι σαν φίλοι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sakis6
sakis6
7 years ago

terastios paiktis kai kalo paidi.

piratis
piratis
7 years ago

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΣ!ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΟΙΖΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Kakos
Kakos
7 years ago

Και ο Γκαούτσο ήτανε αλήτης αλλά ήτανε παιχταράς ….. πες τα καλα σ λόγια για τ παλικάρι κ μην λες παλτά άλλους ποδοσφαιριστές γι γιατί δείχνεις ανηδεος από τ άθλημα …… πήγαινε να κανεις καμία άλλη δουλεια τωρα …!!!!

antonis p.
antonis p.
7 years ago

Εσύ τι ζωρι τραβας και παρεξηγιεσε?κουκουλοφόρε νταη,χωριατη.