Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Δεν τους αγχώνει ο Εργοτέλης

Δεν τους αγχώνει ο Εργοτέλης

2
DSCN9909
Dodekanisos

Χωρίς άγχος και αποφασισμένοι να παίξουν ελεύθερα απέναντι στον Εργοτέλη είναι οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου. Παρά την βαριά ήττα της πρεμιέρας απέναντι στην ΑΕ Κηφισιάς, οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να δώσουν και την Κυριακή τον καλύτερο τους εαυτό διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα. Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι φαβορί είναι ο Εργοτέλης όμως αυτό είναι κάτι που δεν τους πτοεί καθώς δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτα. Το ευχάριστο για τον τεχνικό Δημήτρη Γκάϊδα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Σήμερα τα «ελάφια» γυμνάστηκαν στο «βοηθητικό» γήπεδο ενώ αύριο το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης. Το Σάββατο το πρωί θα κάνουν χαλάρωμα και το μεσημέρι θα αναχωρήσουν για την Κρήτη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ελαφι
ελαφι
7 years ago

ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΟΜ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΟΣΟ… ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΡΕΙΣ. Η ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΤΙ ΕΣΠΑΣΑ..(ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ) Η ΤΑ ΒΡΟΝΤΑΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ (ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ) Η ΠΕΤΑΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΑ ΒΑΡΗ(ΔΙΩΧΝΩ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΓΩ) ΚΑΙ META BY BY .ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΕΕΕ.ΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΡΕΕΕ. GOOD NIGHT MY FRIENDS. ΚΑΛΟΦΑΓΩΜΕΝΗ ΜΑΣ.

sillektis
sillektis
7 years ago

Esi file eisai poli mesa sto paihnidi gia na to xereis , bravo sou magas .
Akrivos auti einai i idea tou kai se ligo tha epivevaiotheis apolitos nomizo .

Oso afora gia ton Ergoteli !
Ean sou po pos tha ertho na paixoume kai epeidi eheis giorti simfonisoume na fao 2 me 3 kai telos giati na me aghonei to paihnidi ?