Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δεν τον φοβέρισε ούτε ο «Άγιος»

Δεν τον φοβέρισε ούτε ο «Άγιος»

0
digenis malona
Dodekanisos

Πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, ο Διγενής επικράτησε με 2-1 του Αγίου Γεωργίου στα Κοσκινού, πετυχαίνοντας την πέμπτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σε ισάρυθμα παιχνίδια.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την καθολική υπεροχή πιέζοντας ψηλά την αντίπαλη άμυνα. Στο 17΄ μάλιστα κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ με τον Πλαγγέντη. Από την άλλη οι Μαλωνίτες από τα μισά και ύστερα κυκλοφόρησαν λίγο τη μπάλα ωστόσο δεν απείλησαν καθόλου την εστία του Νικολέττου.
Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε με την ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς να μπαίνει εξίσου δυνατά και στο 58΄ να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων με το πλασέ του Τριπολίτη έπειτα από το δυνατό σουτ του Τζουανάκη που χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Λοντάκου. Το μόνο που κατάφεραν οι «κιτρινόμαυροι» ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 88΄ με το πλασέ του Δημητριάδη.
Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Τζουανάκης και Πλαγγέντης, από τον Άγιο Γεώργιο καλύτερος ήταν ο Λοντάκος.
Το παιχνίδι που διαιτήτευσε ο κ. Ράδος (Βούλγαρη, Ορφανός)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Νικολέττος, Ζαχαριάς, Αμπελάς, Μοσκιού, Πλαγγέντης, Κατσουλής (76΄ Λαγός), Νίκανδρος, Παπασταμάτης, Τζουανάκης, Τριπολίτης (85΄ Διακάκης), Κατωτικίδης (62΄ Χατζηνικόλας)
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Λοντάκος, Σκόρδας (64΄ Λικάι), Ρούφας (46΄ Κοντόγιαννος), Λάμπρου, Κολιού, Χατζημανώλης, Κισσανάκης, Σερμπής, Χρυσαφίνης, Κοντού, Δημητριάδης

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments