Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Δεν το χάρηκε όσο ήθελε

Δεν το χάρηκε όσο ήθελε

0
foivos elpidoforos
Dodekanisos

Πολύτιμη νίκη που όμως δεν πανηγυρίστηκε δεόντως λόγω της ισοπαλίας που απέσπασε η Θύελλα Ραφήνας μέσα στο Λουτράκι, πέτυχε ο Φοίβος ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας του Άτταλου Νέας Περάμου με 3 – 1. Η ομάδα της Κρεμαστής έχει πλέον επτά βαθμούς όμως τα πράγματα όσον αφορά την άνοδο για τη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική εξακολουθούν να είναι πολύ δύσκολα καθώς η ομάδα της Θύελλας που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχει 7 βαθμούς. Στο σημερινό παιχνίδι, ο Φοίβος ήταν καλύτερος και έφθασε δίκαια στη νίκη. Εκτός από τα τρία γκολ, πέτυχε και άλλο ένα το οποίο όμως του ακυρώθηκε ως οφσαίντ (στο 71’ με το Ν. Ορφανίδη).
Τα γκολ
Στο 5’ ο Ν. Ορφανίδης έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Μαθιός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 13’ όταν ο Μονέ σούταρε μέσα από την περιοχή. Ο τερματοφύλακας Λουτριώτης απόκρουσε όμως ο αρμόδιος «βοηθός» υποστήριξε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή και έδειξε σέντρα (1 – 1).
Στο 29’ ο Μαθιός πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και παρά το ότι τον καταδίωξαν δυο παίκτες, με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα 1 – 2 και στο 81΄ ο Τζιβίλογλου με μακρινό σουτ (από 30 μέτρα) διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κρητικός και «βοηθοί» του οι κ. Βλάχος και Τσαγγάρης από τον Σύνδεσμο της Θεσσαλίας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΤΤΑΛΟΣ: Μιχελής, Τζαφέρης, Μπουντζούλας, Καλαϊτζίδης, Κυρίτσης (70’ Δουλιγέρης), Κουσίδης (78’ Πέγκος), Γκελαί, Καραμπλάκας, Μονέ, Στρατάκης, Καραμανίδης (46’ Στεφανής)
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Μπιλιάς (67’ Σ. Ορφανίδης), Αξιώτης, Φωτεινής, Λαμάϊ, Τζιβίλογλου (89’ Γιαννικάκης), Θεοδοσίου, Γκινής, Γ. Δελαπόρτας, Μαθιός (76’ λ.τ. Καρίκης), Ν. Ορφανίδης

Ανταπόκριση Αλέκος Κελόγλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments