Αρχική Videos “Δεν το κάνουμε για πλάκα” λένε στον πρωθυπουργό οι Ολλανδοί αγρότες

“Δεν το κάνουμε για πλάκα” λένε στον πρωθυπουργό οι Ολλανδοί αγρότες

0

«Θα κάνουμε εκστρατεία με τρόπο που δεν έχει ξαναδεί η Ολλανδία!». Αυτό επεσήμαναν μεταξύ άλλο ορισμένοι από τους διοργανωτές των αγροτικών διαμαρτυριών στην Ολλανδία κατά την διάρκεια ομιλίας που έγινε στην πόλη στο Eerbeek.
«Όλος ο κόσμος παρακολουθεί αυτή τη στιγμή τι συμβαίνει στην Ολλανδία. Ο διεθνής Τύπος είναι εδώ. Όλοι μιλούν για το γεγονός ότι η Ολλανδία είναι αρκετά τρελή για να αντιμετωπίσει τους παραγωγούς τροφίμων της και να τους διώξει από τη χώρα. Κανείς δεν καταλαβαίνει», ειπώθηκε.

«Αυτό που έγινε τις τελευταίες 14 ημέρες δείχνει ότι οι αγρότες είναι όρθιοι. Και το κάνουν γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή. Σηκωνόμαστε όρθιοι και εκστρατεύουμε με τρόπο που δεν έχει ξαναδεί η Ολλανδία. Δεν το κάνουμε για πλάκα», προειδοποίησαν τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας Mark Rutte οι αγρότες.

Οι αγρότες γνωρίζουν μεγάλη υποστήριξη και από πολύ απλό κόσμο που έχει βγει στο δρόμο μαζί τους διαδηλώνοντας κατά της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση σχετικά με τους ρύπους αζώτου στοχεύοντας στο να μειώσει τα ζώα τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments