«Δεν θέλουμε μικτή κοινωνία, θέλουμε τις παραδόσεις και τον πολιτισμό μας!»

0
Dodekanisos

Η Ουγγαρία απορρίπτει να γίνει μια «μικτή κοινωνία», δήλωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν στις Βρυξέλλες την Τετάρτη, μιλώντας σε πάνελ συζήτησης στο Εθνικό Συνέδριο Συντηρητισμού (NatCon). «Η Ουγγαρία δεν θέλει μια μικτή κοινωνία, θέλει να προστατεύσει τα σύνορά της, θέλει να διατηρήσει τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της», είπε ο Ούγγρος πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι εναπόκειται σε κάθε κράτος μέλος να αποφασίσει ανεξάρτητα πώς θέλει να λύσει το πρόβλημα.  

Δεν χρειάζεται κοινή μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, το θέμα της μετανάστευσης πρέπει να παραμείνει εθνική αρμοδιότητα, είπε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι κατά τη γνώμη του η μετανάστευση είναι ζήτημα πολιτισμού. Ο ηγέτης της Ουγγαρίας δήλωσε ότι η παράνομη διέλευση των συνόρων είναι απλή στην κατανόηση, καθώς είναι παράνομη πράξη και η παράνομη διέλευση των συνόρων δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα, αλλά έγκλημα. «Στην Ουγγαρία, τα σύνορα είναι τα σύνορα και όποιος δεν δικαιούται να εισέλθει στη χώρα δεν περνά τα σύνορα», είπε ο Όρμπαν. «Αυτό είναι το πιο σημαντικό θέμα, αυτή είναι η κόκκινη γραμμή .

Εάν αυτό δεν επιτευχθεί σε όλη την Ευρώπη, η μετανάστευση δεν θα λυθεί». Η Ευρώπη είναι μια ήπειρος με χριστιανικές ρίζες, αλλά η πλειονότητα όσων τώρα θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη προέρχονται από άλλους πολιτισμούς, κυρίως μουσουλμανικές καταβολές. Επιπλέον, η μετανάστευση έχει έναν ιστορικό ορίζοντα που εκτείνεται επ’ αόριστον, είπε μεταξύ άλλων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments