Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Δεν θέλουμε να είμαστε κομπάρσοι!»

«Δεν θέλουμε να είμαστε κομπάρσοι!»

0
koliadis astir
Dodekanisos

Η προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτριες του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (1 – 2) στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, είναι αυτό που κρατάει ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού Αλέξης Κολιάδης. Ο ίδιος μιλώντας στο news12 τόνισε τα ακόλουθα:
«Ο ΟΦΗ είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες και πιθανόν η πιο δυνατή. Αυτό ήταν κάτι που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Τα κορίτσια του ΟΦΗ έχουν δουλέψει αρκετό καιρό μαζί ενώ πολλά από αυτά έπαιζαν με τα χρώματα του Εργοτέλη και στην Α’ Εθνική. Αυτό που εμείς θέλαμε και στο παιχνίδι αυτό και γενικώς και στα υπόλοιπα είναι να δείχνουμε μια καλή εικόνα και ότι βελτιωνόμαστε. Ότι δεν είμαστε κομπάρσοι. Ο μεγάλος μας στόχος είναι να δέσουμε τις παλιότερες παίκτριες με τις καινούργιες. Υπάρχουν νέα κορίτσια που είναι πολύ καλές παίκτριες και χρειάζονται βοήθεια από τις παλιές. Όσον αφορά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, μπορώ να πω ότι ήταν μια κλάση ανώτερος από εμάς. Όμως το τελικό 1 – 2 είναι θετικό. Δεν τον φοβηθήκαμε και προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Φάνηκε και η έλλειψη φιλικών αγώνων μιας και εμείς στη Ρόδο δεν είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε με άλλες ομάδες. Ήταν το πρώτο μας τεστ και μάλιστα σκληρό και μάθαμε από αυτό. Είμαστε βέβαιοι ότι θα εμφανιστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».
Ο κ. Κολιάδης, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Έχουμε ένα μήνα ενόψει του επόμενου αγώνα και θα δουλέψουμε σκληρά. Πρέπει να βελτιώσουμε τη φυσική κατάσταση αλλά και το τεχνικό και τακτικό κομμάτι».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments