Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δεν θα χαριστούμε»

«Δεν θα χαριστούμε»

0
papadimitris
Dodekanisos
Του Χρήστου Γρουίτση

Την άποψη ότι ο Ηρακλής Μαριτσών θα τα δώσει όλα για τη νίκη στο ντέρμπι της 33ης αγωνιστικής κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΟ Δικαίου, εξέφρασε με δηλώσεις του στο News12.gr ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Παπαδημήτρης. Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή τόνισε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να χαριστεί στους Κώους, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για το «τρίποντο». Αναλυτικά τα όσα μας είπε ο κ. Παπαδημήτρης:
«Ο Ηρακλής έχει πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και ευελπιστούμε να δώσουμε συνέχεια με μία νίκη απέναντι στον ΑΟ Δικαίου, χωρίς βέβαια να παραγνωρίζουμε τη δυναμικότητα του και το γεγονός ότι «κυνηγάει» τον τίτλο. Εμείς αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι, όπως όλα τα ματς πρωταθλήματος και δεν πρόκειται να χαριστούμε σε καμία ομάδα. Ο Ηρακλής δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, θα παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε να είμαστε εμείς οι νικητές».
Οι παίκτες του Ηρακλή Μαριτσών θα δώσουν αύριο το απόγευμα φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους με αντίπαλο την ομάδα των Ιπποτών στο γήπεδο τους. Ο τεχνικός των Μαριτσενών δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο σημαντικό πρόβλημα απουσίας ποδοσφαιριστή του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments