Αρχική Videos “Δεν θα επιβάλλω εντολές εμβολίων για τα παιδιά”

“Δεν θα επιβάλλω εντολές εμβολίων για τα παιδιά”

0
Dodekanisos

Κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο να γίνει προϋπόθεση ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού προκειμένου να μπορούν οι μαθητές να πάνε στο σχολείο, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο υποψήφιος νέος κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Lee Zeldin. Χαρακτηριστικά ανέφερε τα εξής: «Επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρος σε όλους τους γονείς εκεί έξω. Δεν θα επιβάλω ποτέ εμβόλια για τα παιδιά σας. Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να υπάρχουν εντολές εμβολίου για τα παιδιά μας, στα κοινοτικά κολέγια και αλλού».

Και από τη δική της πλευρά η τωρινή κυβερνήτης Kathy Hochul έχει δεσμευτεί να μην επιβάλει εμβόλια για τα παιδιά κάνοντας πάντως την επισήμανση «αυτή τη στιγμή» και προσθέτοντας ότι η απόφαση θα ληφθεί τελικά στη νομοθετική εξουσία της πολιτείας. Έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο κατά την διάρκεια μια συζήτησης με τον πολιτικό της αντίπαλο ενόψει και των ενδιάμεσων εκλογών.

Ο Zeldin αναφέρθηκε και σε όσους έχασαν τη δουλειά τους λόγω του ότι επέλεξαν να μην κάνουν τη συγκεκριμένη πράξη, τονίζοντας τα εξής:
«Πιστεύω ότι η εντολή ήταν λάθος και σε όλους όσοι απολύθηκαν θα έπρεπε να προσφερθούν πίσω οι δουλειές τους με καθυστερημένες αποδοχές. Αυτό ισχύει και για τους αστυνομικούς και τους δασκάλους της Νέας Υόρκης».

Πρόσφατες δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι ο Ζέλντιν προηγείται της Χότσουλ ενόψει των εκλογών, καθώς βασικά ζητήματα όπως η άμβλωση, το έγκλημα και η διαφθορά είναι φανερό ότι έχουν παίξει πολύ σημαντικό ρόλο.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments