“Δεν θα ανεχτούμε καμία υποχώρηση στις Εθνικές μας θέσεις”

0
Dodekanisos

«Οδεύουμε ολοταχώς σε εθνικές υποχωρήσεις έναντι της Τουρκίας, παραδέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ, μόλις ένα 24ωρο μετά τη συνάντησή του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν». Αυτό αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Σπαρτιάτες με ανακοίνωση που εξέδωσαν με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά. Χαρακτηριστικά, αναφέρουν τα εξής:

«Ευθαρσώς, και χωρίς περιστροφές, χαρακτήρισε «ευκαιρία» την επανεκκίνηση των συνομιλιών με τη γειτονική χώρα. Έφτασε στο σημείο να ομολογήσει πως είναι διατεθειμένος να διερευνήσει μία «τολμηρή» ατζέντα με την Τουρκία!

Εξέφρασε δημοσίως ότι: «Οποιαδήποτε συμφωνία με την Τουρκία ενδεχομένως να συνεπάγεται υποχωρήσεις από κάποιες θέσεις»! Τι εννοούσε ο κύριος Μητσοτάκης στην περιστροφή του λόγου του περί υποχωρήσεων; Ποια θέματα εμπεριέχει η φερόμενη «τολμηρή» ατζέντα;

Ρωτάμε επίσης τον κύριο Πρωθυπουργό: Εκτός από «τολμηρή» υπάρχει και… κρυφή ατζέντα; Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» δε θα ανεχτούν ουδεμία υποχώρηση στις Εθνικές μας Θέσεις και θα υπερασπιστούν μέχρις εσχάτων τα Κυριαρχικά Δικαιώματα της Πατρίδας μας!».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments