Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν ταξίδεψαν οι Κώοι φίλαθλοι!

Δεν ταξίδεψαν οι Κώοι φίλαθλοι!

0
filathloi1
Dodekanisos
Απογοήτευση για ογδόντα φιλάθλους του Α.Ο ΔΙΚΙΟΥ που είχαν συγκεντρωθεί στο λιμάνι της Κω αναμένοντας το ιπτάμενο δελφίνι για να τους πάει στην Ρόδο  προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας τους, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας.
«Η  προγραμματισμένη , εδώ και μέρες ,ώρα αναχώρησης  Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011στις 11:00 το πρωί ,  τύμπανα και τρομπέτες ενθουσιασμός στο μέγιστο βαθμό. Επικεφαλής των εκδρομέων ο Πρόεδρος του ΔΟΑ Κω κ. Σάκης Μπαραχάνος και αθλητικοί δημοσιογράφοι που κατέγραφαν τις στιγμές της « αναχώρησης » για την Ρόδο. Η καθυστέρηση του σκάφους προκαλούσε ανησυχία στους φιλάθλους που σημειωτέων είχαν καταβάλει το σχετικό  χρηματικό αντίτιμο όπως είχε συμφωνηθεί με το αρμόδιο γραφείο που θα μεριμνούσε για την μεταφορά τους.
Ώρα 11:20 το υδροπτέρυγο πλησιάζει την προβλήτα , χαρά για όλους τους παρευρισκόμενους ότι έστω και καθυστερημένα θα μπορέσουν να πάνε στον προορισμό τους το γήπεδο της Αρχαγγέλου που θα διεξαχθεί ο μεγάλος Τελικός Κυπέλλου Δωδεκανήσου. Δυστυχώς και ενώ όλοι είχαμε επιβιβαστεί  παρέμενε δεμένο. Οι παράγοντες του Α.Ο ΔΙΚΑΙΟΥ ,οι επικεφαλής του συνδέσμου φιλάθλων και ο Πρόεδρος του ΔΟΑ επικοινωνούν συνδυασμένα με τις αρμόδιες λιμενικές αρχές και οι οποίες τους ενημερώνουν ότι το συγκεκριμένο υδροπτέρυγο στερείτε τα σχετικά ταξιδιωτικά έγγραφά του , ως εκ τούτου ορθά απαγορεύθηκε ο απόπλους του συγκεκριμένου υδροπτερύγου.
Η οργή ξεχειλίζει κατά αυτών που όφειλαν εδώ και μέρες να είχαν εξασφαλίσει τις σχετικές άδειες εφόσον είχαν ενημερωθεί εγκαίρως για το ταξίδι. Η απογοήτευση  των Κώων φιλάθλων που δεν θα μπορέσουν να υποστηρίξουν την ομάδα τους στον Πρώτο Τελικό της ιστορίας της είναι έκδηλη.
Κάποιοι τους οφείλουν ένα μεγάλο Συγγνώμη!!»

filathloi2

filathloi3

filathloi4

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments