Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν τα παρατάει ο Διαγόρας Βατίου!

Δεν τα παρατάει ο Διαγόρας Βατίου!

0
Dodekanisos

Γράφει ο Παναγιώτης Καρπαθάκης
Νίκη τεράστιας σημασίας στην προσπάθεια που κάνει για να σωθεί πήρε η ομάδα από το Βάτι απέναντι στην ΑΕ Κατταβιάς με 0-2.

Με αυτόν τον τρόπο o Διαγόρας βάζει από κάτω του τον Ορφέα , έχοντας διαφορά τριών βαθμών και βρίσκεται πλέον στην 13η, προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Τα γκολ της αναμέτρησης ήρθαν στο 39′ και 79′ με Καλημέρη και Ζωάννου αντίστοιχα. Στο πρώτο τέρμα ο Παπαβεργής δεν υπολόγισε καλά την μπάλα και έτσι η άστοχη έξοδος του , έδωσε την ευκαιρία στον παίκτη του Διαγόρα Βατίουνα πλασάρει ιδανικά για το 0-1. Στο δεύτερο τέρμα, ο Ζωάννου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ κέρδισε τον πορτιέρο της ΑΕ Κατταβιάς

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:
Κυρίτσης,Ναζιρόπουλος,Σαρρής
Οι συνθέσεις:
AE KATTAΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Αυγέρης (82′ Κονόμη), Κιλασίν Κ (93′ Καψαλάκης), Κιλασίν Χ, Δράμη, Σαλαμαστράκης, Παραστατίδης, Νταϊλάνι (50′ Ζαγκότσης), Λόης, Νοσόπουλος, Πάπα
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Δαρζέντας, Ζερβός Β, Αδάμος, Έλληνας, Παναγιωτόπουλος, Λαζίδης (35′ Κωστάκης), Κατσαρής, Πουλάι (91′ Πόλο), Καλημέρης, Ζωάννου (94′ Λεσιώβας), Πλαγγέντης (88′ Θεοδώρου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments