Δεν συμμετέχει η Ρόδος στην κλήρωση του κυπέλλου

0

Αρνητικά απάντησε η Ρόδος προκειμένου να συμμετάσχει στην διαδικασία της κλήρωσης του κυπέλλου της Δωδεκανήσου προκειμένου να ανακηρυχθεί η ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει τη Δωδεκάνησο στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας. Η λογική είναι ότι οι “πράσινοι” έτσι και αλλιώς, ως επαγγελματική ομάδα θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι “πράσινοι” αναφέρουν τα ακόλουθα:

“Μετά από την απόφαση της ΕΠΟ για την ανάδειξη του κυπελλούχου Δωδεκανήσου ως εκπροσώπου της ΕΠΣΔ στο Κύπελλο Ελλάδος με κλήρωση, η ΡΟΔΟΣ για να προασπίσει το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο αποφάσισε:
Να αποσυρθεί από την κλήρωση για την ανάδειξη αυτού του εκπροσώπου στο Κύπελλο Ελλάδος, αφού ως συμμετέχουσα πλέον στην παραπάνω επαγγελματική κατηγορία έχει ούτως ή άλλως εξασφαλισμένη θέση στον θεσμό αυτό.
Με τον τρόπο αυτό η ΡΟΔΟΣ αναδεικνύει την αξία των συμμετοχών αλλά και την βαθιά πίστη στις συνεργασίες, την μοναδικότητα και ευθύνη της στην προώθηση του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και την βοήθεια που προσφέρει για εμπειρίες σε άλλες ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων”.