Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Δεν πήρε τίποτα στον Ταύρο!

Δεν πήρε τίποτα στον Ταύρο!

0
fostiras ialisos
Dodekanisos

Άπραγος επιστρέφει από τον Ταύρο ο Ιάλυσος! Οι “ερυθροκίτρινοι” ηττήθηκαν με 3 – 1 από τον Φωστήρα σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος). Οι γηπεδούχοι είχαν σε γενικές γραμμές τον έλεγχο του αγώνα με αποτέλεσμα να μπορέσουν να πάρουν το πολυπόθητο γι’ αυτούς τρίποντο στη “μάχη” για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Ιάλυσος αιφνιδίαστηκε στο ξεκίνημα από τον αντίπαλο του και έμεινε πίσω στο σκορ με δυο τέρματα διαφορά! Στη συνέχεια όμως βρήκε τα πατήματα του και μπόρεσε να γίνει πιο απειλητικός μειώνοντας το σκορ με πέναλτι και δημιουργώντας και τις προϋποθέσεις για να φθάσει και στην ισοφάριση.
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να μην απειλούν και τον Ιάλυσο να αναζητά τον τρόπο για να φθάσει στην ισοφάριση. Τελικά, ο Φωστήρας ήταν αυτός που βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα κάνοντας σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού το 3 – 1. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πάρα πολύ και ο Ιάλυσος δεν έδειχνε ικανός ότι θα μπορούσε να απειλήσει. Όσο περνούσε η ώρα, όλο και πιο διαδικαστικού χαρακτήρα γινόταν το παιχνίδι.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 4′ ο Ντάφλας με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και βγήκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο, τον πλάσαρε και η μπάλα αφού βρήκε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ!

Στο 6′ ο Ντάφλαςκαι πάλι μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, γύρισε τη μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή όπου ο Όγκομποε την έστειλε στα δίχτυα εύκολα! (1 – 0)

Στο 13′ ο Παφιάκης πήρε τη μπάλα στα δεξιά, έκανε τη σέντρα αλλά μπλόκαρε ο Γιώρας. Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη του Ιάλυσου στα αντίπαλα καρέ

Στο 14′ ο Παντελής Αθανασίου έκανε σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο (άουτ).

Στο 16′ ο Ταχματζίδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Ζαγοριανός πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά ο Παπαδόπουλος με εντυπωσιακή απόκρουση έσωσε τον Ιάλυσο από το 2- 0. Στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης σούταρε αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ!

Στο 20′ ο Μαθιός πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή,απέφυγε τον Χαλκιά και έκανε το σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής όμως ο Γιώργας απομάκρυνε με τα πόδια!

Στο 23′ ο Ταχματζίδης μετά από αντεπίθεση γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Όγκμποε πέτυχε το 2- 0!

Στο 30′ ο Σπάρταλης μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Γιώρας απομάκρυνε. Η μπάλα έφθασε στον Χειμωνέττο που έκανε νέο σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στα σώματα και πάνω στη γραμμή πρόλαβε ο Παραράς και έδιωξε.

Στο 31′ ο Μαθιός έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο χέρι αμυνόμενου με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Στο 32′ εκτέλεσε το πέναλτι ο Παντελής Αθανασίου και μείωσε σε 2 – 1!

Στο 53′ σέντρα του Όγκμποε, κεφαλιά του Καϊμακαμούδη μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ

Στο 67′ ο Καϊμακαμούδης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στο κάθετοδοκάρι του Λουτριώτη.

Στο 68′ ο Ντάλας εκτέλεσε φάουλ στην καρδιά της μικρής περιοχής, ο Παραράς πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, τη βρήκε λίγο με αποτέλεσμα να μπερδευτεί ο Λουτριώτης και να γίνει το 3 – 1!

Στο 73′ ο Ζαγοριανός έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά ο Λουτριώτης μπλόκαρε τη μπάλα.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Γιώρας, Χαλκιάς, Μανάλης, Παραράς (90′ Νικολόπουλος), Σκάρος, Μαγγίνας, Ταχματζίδης (46′ Ταχματζίδης), Ντάλλας, Όγκμποε, Ζαγοριανός (76′ Γεροκωσταντής), Ντάφλας
ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος (54′ λ.τ. Λουτριώτης), Σπάρταλης (53′ Σταυλάς), Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Φονσέκα, Παντελής Αθανασίου, Μαθιός, Αντώνης Αθανασίου (28′ Καρπαθάκης)

Ανταπόκριση: Γιώργος Γραμματικός

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments