Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Δεν πήρε τίποτα στο Βόλο

Δεν πήρε τίποτα στο Βόλο

0
Dodekanisos

Την ήττα με σκορ 2 – 0 από τον Ολυμπιακό στο Βόλο γνώρισε ο Ιάλυσος. Σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι, οι «ερυθροκίτρινοι» δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι και συνεχίζουν έτσι την προσπάθεια αναζήτησης βαθμών στα επόμενα παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα χωρίς πάντως να μπορέσουν να εντυπωσιάσουν. Μάλιστα στάθηκαν και τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο διότι άνοιξαν το σκορ σε ένα σημείο όπου δεν είχαν καν την υπεροχή και ο Ιάλυσος έδειξε να διαχειρίζεται τον αγώνα πολύ καλά. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Νίκου Καραμπετάκη προσπάθησαν χωρίς να μπορέσουν να φθάσουν στην ισοφάριση ενώ προς το τέλος του αγώνα δέχθηκαν και δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσαν όλα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν στο πρώτο τέταρτο να επιβάλλον τον ρυθμό τους κλείνοντας τον Ιάλυσο στα καρέ του. Οι «ερυθροκίτρινοι» άντεξαν πολύ καλά στην πίεση και στη συνέχεια σταδιακά άρχισαν να δείχνουν και πιο δραστήριοι επιθετικά. Δυστυχώς όμως κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και σε μια ανύποπτη φάση δέχθηκαν το γκολ και έμειναν πίσω στο σκορ. Οι «ερυθροκίτρινοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 37’ έφθασαν κοντά στο γκολ όταν ο Μαραγκουδάκη μετά από κάθετη πάσα του Νατσιόπουλου βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε αλλά ο Γιδόπουλος απόκρουσε σωτήρια και κράτησε στο σημείο αυτό ανέπαφη την εστία του.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά και το θέαμα ήταν κακό. Αυτό ήταν κάτι που βόλευε τους γηπεδούχους οι οποίοι ήταν μπροστά στο σκορ. Ο Ιάλυσος έχασε τη μεγαλύτερη του ευκαιρία στο 68’ με τον Μαραγκουδάκη ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 30’ ο Πόζογλου επιχείρησε το σουτ από καλό σημείο, ο Ανδρούτσος κατάφερε να αποκρούσει αλλά ο Κουτσιανικούλης από κοντά πήρε το …ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1 – 0.
Στο 87’ μετά από αντεπίθεση, η μπάλα έφθασε στον Ντούνη μέσα στην περιοχή και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 0 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μέγας (Πιερίας) και «βοηθοί» του ήταν οι Στεφούλης και Μωυσιάδης από τα Γρεβενά.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραίκος, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φάζος, Τσιάρας, Ντούνης (88’ Ρόκας), Τσίτας (76’ Κόλα), Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Πόζογλου
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Τερζίου (42’ Σερτζίνιο), Μακρυδημήτρης, Γιώργου (82’ Κουγιός), Χειμωνέττος Κ, Μαραγκουδάκης, Ρεκλείτης, Νατσιόπουλος, Αυγενικού (70’ Πετράκης), Χατζηδήμπας, Μαρτσάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments