Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Δεν πήρε τίποτα στο Αιγάλεω

Δεν πήρε τίποτα στο Αιγάλεω

0
Dodekanisos

Με ένα τέρμα του Μπαξεβάνου, το Αιγάλεω επικράτησε στο γήπεδο του με 1 – 0 του Ιάλυσου σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Football League. Οι γηπεδούχοι είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Καραδήμο. Οι “ερυθροκίτρινοι” προσπάθησαν όσο μπορούσαν και είχαν την καλύτερη τους στιγμή στο 62′ όταν ο Πατινιώτης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ήταν μια κλασική ευκαιρία για τη Ροδίτικη ομάδα για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Το μοναδικό τέρμα λοιπόν, επιτεύχθηκε στο 37′ με ψηλοκρεμαστό βολέ του Μπαξεβάνου σχεδόν από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Σημειώνεται ότι στο 69′ ο Αυγενικού πήρε τη μπάλα σε πλεονεκτικό σημείο αλλά σούταρε άστοχα (ψηλά άουτ) ενώ στο 90′ ο Ντιαττά έκανε μια κεφαλιά από πλεονεκτικό σημείο αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τζαμουτζαντώνης (Καλλής, Χρηστάκος) από τη Χίο.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Μαγκάκης, Παπανικόλας, Γκοτοβός, Λάμπρου, Μπαξεβάνου, Κατσικογιάννης ( 60΄ Τσίτσαρης), Πετρόπουλος( 64΄Νιαττά), Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα ( 71΄ Τσαφταρίδης)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τριποτσέρης, Γιώργου, Ρεκλείτης, Χατζηδίμπας, Αυγενικού, Νατσιόπουλος (46΄ Μαραγκουδάκης), Μαρτσάκης (46΄ Πατινιώτης), Χειμωνέτος ( 64΄Σερτζίνιο), Μπαρέττας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments