Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν «πεθαίνει» ο Διαγόρας Βατίου!

Δεν «πεθαίνει» ο Διαγόρας Βατίου!

0
Dodekanisos

Τεράστια νίκη εν’ όψει της συνέχειας πήρε η ομάδα από το Βάτι , στην προσπάθεια που κάνει για την σωτηρία του. Με το δεξί επομένως, μπήκε στο νέο έτος η ομάδα του Διαγόρα, κερδίζοντας με 2-1 τον Διγενή Κοσκινού.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και έτσι έφθασαν και στο γκολ, στο 20΄με τον Ζερβό να πλασάρει για το 1-0. Αν και φαινόταν πως το ημίχρονο θα πήγαινε προς τον… άσσο , τελικά στο 30′ ο Πατσιαούρας ισοφαρίζει για το 1-1 με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ματς άλλαξε, με τον Διγενή να έχει περισσότερο την μπάλα στα πόδια του αλλά να μην βρίσκει εύκολα τους διαδρόμους που θα ήθελε προκειμένου να πάει μπροστά στο σκορ. Έτσι, λοιπόν ο Κατσαρής στο 65′ σούταρε από τα 30 περίπου μέτρα και έστειλε την μπάλα στο τέρμα, για το 2-1, αφού αυτή έσκασε πρώτα μπροστά από τον τερματοφύλακα του Διγενή.

Οι συνθέσεις :
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Δαρζέντας, Ζερβός, Κωστάκης (72′ Καραγιάννης), Αδάμος, Κατσαρής, Έλληνας, Παναγιωτόπουλος, Πλαγγέντης (69′ Καλημέρης), Πουλάι (93′ Μερκάι), Πόλο(90′ Παπουρδάνος), Λαζίδης
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Μοσκιού, Κώτης, Χουτεσιώτης (69′ Kατσαμάκης), Μαΐλης, Χατζηνικόλας, Πατσιαούρας, Κετσές (61′ Καματερός), Γιουλβανίδης, Διακάκης (61′ Τσιπιζίδης), Νίκας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments