Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Δεν πέρασε από τα «δυο στενά»!

Δεν πέρασε από τα «δυο στενά»!

0
trikala kolossos
Dodekanisos

Καθόλου γούρικο το 2017 για τον Κολοσσό που ηττήθηκε σήμερα εκτός έδρας από τα Τρίκαλα με 74-67. Η ομάδα του νησιού μας υπέκυψε δίκαια απέναντι σε ένα αντίπαλο που μάλλον κυνήγησε με πιο πολύ πάθος την νίκη και στο τέλος την πήρε. Η ομάδα των Τρικάλων όχι μόνο πήρε την νίκη αλλά έσπασε και το νικηφόρο σερί που είχε ο Κολοσσός. Οι «θαλασσί» δεν είχαν πολλές λύσεις στα τελευταία δέκα λεπτά για να κάμψουν την αντίσταση των Τρικάλων, ενώ ο Ρέλεφορντ ήταν εκείνος που πάλευε μόνος του απέναντι στους γηπεδούχους και παρά τους 27 πόντους που πέτυχε η ομάδα μας δεν πήρε την νίκη. Πάντως είναι σίγουρο πως ο Κολοσσός δεν έφτασε τα σημεία απόδοσης που είχε στον αγώνα με την Α.Ε.Κ και λογικά γνώρισε την ήττα. Εκείνο που πρέπει να υπενθυμίσουμε στους φίλους του Κολοσσού και του μπάσκετ, είναι πως τίποτα δεν τελειώνει με μια εκτός έδρας ήττα και πρέπει να μείνουν κοντά στην ομάδα του νησιού μας, στα εντός έδρας παιχνίδια.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 19-15, 38-32(ημ.), 52-50, 74-67
Διαιτητές: Πηλοΐδης- Παναγιώτου- Συμεωνίδης
ΤΡΙΚΑΛΑ (Καστρίτης): Μανωλόπουλος 6(2), Κάφει 2, Λίποβι 20(2), Εζιούκου 2, Μπιρούτα 15, Τσαγκαράκης 9(1), Πουλιανίτης, Μπάρλοου 13(1), Καλές, Χάτον 7, Βαρυτιμιάδης.
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Λυκογιάννης): Λιάπης, Ρέντικ 14, Τσούκου 2, Γεωργαλλής 2, Σαλούστρος 7(1), Ρέλεφορντ 27(2), Αχόνεν 5(1), Βασιλόπουλος 5(1), Ουότσον 3, Χολ 2.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments