Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δεν πάει στην Τήλο ο Ευαγόρας για λόγους διαμαρτυρίας

Δεν πάει στην Τήλο ο Ευαγόρας για λόγους διαμαρτυρίας

0
Dodekanisos

Στα χαρτιά θα κριθεί το παιχνίδι του ΑΣ Τήλος με τον Ευαγόρα μιας και οι φιλοξενούμενοι, αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν λόγω των πολλών εξόδων. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν τα ακόλουθα:

«Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του δ.σ. του ΑΟ Ευαγόρα Ρόδου αποφασίσαμε ομόφωνα την παραίτηση μας από το επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΑΣ Τήλου. Ο λόγος της παραπάνω απόφασης είναι ότι το κόστος της μετακίνησης αλλά και το συνολικό κόστος προϋπολογισμού όλης της χρονιάς υπερβαίνει τα όρια της λογικής . Κατά την γνώμη μας η κάλυψη των εξόδων μετακίνησης στα νησιά θα πρέπει να επιδοτείτε αν όχι όλο το ποσό των εξόδων τουλάχιστον μέρος αυτών. Αυτό φυσικά είναι θέμα καθαρά απόφαση που θα πρέπει να πάρει ή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ή η γενική γραμματεία αθλητισμού που μέχρι τώρα το μόνο που κάνει είναι να βάζει σε έξοδα τα σωματεία ζητώντας συνέχεια τροποποιήσεις καταστατικών και λογιστικά στοιχεία με όλα αυτά να έχουν μεγάλο χρηματικό κόστος. Χωρίς καμία απολύτως επιδότηση ή βοήθεια από πουθενά το σωματείο μας να προσπαθεί να είναι σε όλες τις υποχρεώσεις του συνεπείς πληρώνοντας ,δικηγόρους , λογιστές δικαστικά παράβολα κλπ.

Η ένταξη μας στο μητρώο με ανανεώσεις κάθε 6μηνο μας έχει κοστίσει ακριβά. Μόνο η τροποποίηση καταστατικού μας στοίχησε 1000 ευρώ. Δεν είναι μόνο αυτό. 25 δελτία νέων ποδοσφαιριστών με παράβολα στην ΕΠΟ , κάρτες υγείας από καρδιολόγο , αθλητικό υλικό ένδυσης , ο κάθε αθλητής κοστίζει έξοδα στο σωματείο μας 120 ευρώ περίπου η συμμετοχή του. Σύνολο 3000 ευρώ. διαιτησία και γιατρός σε κάθε αγώνα 200 ευρώ με 11 παιχνίδια στο σύνολο κοστίζει στην ομάδα μας 2200 ευρώ. Λοιπά έξοδα φυσιοθεραπευτές , προπονητές , φροντιστές , μετακινήσεις με πούλμαν , έξοδα μετακίνησης καύσιμα , αθλητικό υλικό, μπάλες κλπ πάνω από 7000 -10000 ευρώ περίπου. Με λίγα λόγια για να λειτουργήσει ένα νόμιμο σωματείο όπως το δικό μας θα πρέπει να βάλει κανείς το χέρι βαθειά στην τσέπη χωρίς κανένα κέρδος και χωρίς καμία απολύτως βοήθεια από πουθενά .Αυτό που μας κρατάει και δηλώνουμε παρών τα τελευταία 10 χρόνια είναι η αγάπη μας προς τα παιδιά και το άθλημα. ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ . ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments