Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Δεν νίκησε αλλά έμεινε «ζωντανός» για την εξάδα

Δεν νίκησε αλλά έμεινε «ζωντανός» για την εξάδα

0
Dodekanisos

Σταμάτησε το σερί ηττών αλλά δεν μπόρεσε και να κερδίσει. Ο Διαγόρας έμεινε στο 1 – 1 απέναντι στον Εργοτέλη και έτσι για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν μπόρεσε να γευτεί τη χαρά της νίκης. Σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, οι «κυανέρυθροι» ήθελαν το «τρίποντο», ωστόσο το γεγονός ότι η Παναχαϊκή δεν πήρε ούτε βαθμό, τους διατήρησε μέσα στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τον Διαγόρα να μην κάνει καλό πρώτο ημίχρονο (ο Εργοτέλης …πατούσε καλύτερα) μένοντας και πίσω στο σκορ, αλλά να …ξυπνάει στην επανάληψη όπου μπήκε πιο δυνατά και έφθασε στην ισοφάριση. Μια πολύ αυστηρή όμως απόφαση του διαιτητή στο 58’ όπου απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Κωστούλα και άφησε με παίκτη λιγότερο τους γξπεδούχους, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη. Από εκεί και πέρα πάντως, το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, ενώ υπήρχε και έντονο το στοιχείο του εκνευρισμού και στους δυο. Σε αυτό συνέβαλε και ο διαιτητής με ορισμένες αποφάσεις του.

Στο 9’ ο Ντοριβάλ εκτέλεσε με δύναμη ένα φάουλ στέλνοντας τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κατσιμήτρου (άουτ).
Στο 13’ ο Μανουσάκης επιχείρησε ένα ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα γκέλαρε μπροστά στον Τσέλιο, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0 – 1.
Στο 30’ ο Conraad μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά ο Τσέλιος απόκρουσε με τα ακροδάκτυλα και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
Στο 53’ ο Κονέ με κοντινό σουτ (μετά από κοντινή πάσα του Κάκκο) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 1.
Στο 81’ ο Μανωλάκης επιχείρησε το ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αγγελάκης (Μακεδονία) και «βοηθοί» του ήταν ο Μάνασης (Τρίκαλα) και Κουφός (Μακεδονία). Στο 58’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κωστούλας για μαρκάρισμα στον Kacurri. Το τάκλιν ήταν μεν δυνατό αλλά βρήκε τη μπάλα και για τον λόγο αυτό οι «κυανέρυθροι» διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση αυτή.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κάκκο (62’ Μανωλάκης), Λινάρδος (85’ Καρατάσιος), Σελινιωτάκης (46’ Κονέ), Κοντοχρήστος, Μασούρας, Μπαστακός (62’ Αθανασίου), Κωστούλας, Αλάεθ (46’ Σμυρλής), Ντοριβάλ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Abdulsamed, Ποζατζίδης, Μπάτζιος, Μαζουλούξης, Πέιος, Μπουτσάκης (68’ Μπότε), Conraad (82’ Πατρινός), Κωστανάσιος (57’ Μπουρσέλης), Μανουσάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments