Αρχική Videos “Δεν μπορούν να γίνουν συνομιλίες με τον Ζελένσκι!”

“Δεν μπορούν να γίνουν συνομιλίες με τον Ζελένσκι!”

0

Απόλυτα βέβαιος ότι «η Ρωσία θα επιτύχει τους στόχους της στην Ουκρανία», εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο κορυφαίος Ρώσος διπλωμάτης Σεργκέϊ Λαβρόφ. Ο ίδιος έκανε επίσης λόγο για «υβριδικό πόλεμο» που κάνει η Δύση σε βάρος της Μόσχας και τόνισε και τα εξής:
«Δεν πρέπει να υπάρχει καμία στρατιωτική υποδομή στην Ουκρανία που να αποτελεί άμεση απειλή για τη χώρα μας. Η Μόσχα σκοπεύει επίσης να διασφαλίσει ότι τα δικαιώματα των Ρώσων στην Ουκρανία προστατεύονται».

O Λαβρόφ απέρριψε τις απαιτήσεις του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για πλήρη αποχώρηση της Ρωσίας από την Ουκρανία. Απέρριψε επίσης την επιμονή της Ουκρανίας για πληρωμές για αποζημιώσεις πολέμου και τη δίωξη εγκληματιών πολέμου ως πλατφόρμα για μελλοντικές συνομιλίες, λέγοντας ότι «δεν μπορούν να γίνουν συνομιλίες με τον Ζελένσκι».

Προειδοποίησε ότι «η αναμέτρηση της Ρωσίας με τη Δύση για την Ουκρανία ήταν μέρος των αλλαγών της παγκόσμιας πολιτικής που θα εξελιχθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η διαδικασία διαμόρφωσης μιας πολυπολικής παγκόσμιας τάξης θα είναι μακρά. θα πάρει μια εποχή. Είμαστε στη μέση αυτής της διαδικασίας τώρα». Ανέφερε επίσης τις προσπάθειες της Δύσης να παρεμποδίσουν τη διευρυνόμενη συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και Κίνας, υποστηρίζοντας ότι δεν θα ευοδωθούν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments