Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου «Δεν μπορούν να διοικήσουν!»

«Δεν μπορούν να διοικήσουν!»

2
epsd
Dodekanisos

Επιτακτική είναι πλέον η ανάγκη πραγματοποίηση εκλογών στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου! Το κλίμα είναι φανερό πως είναι πολύ βαρύ για την προσωρινή διοίκηση και αν δεν γίνει κάτι άμεσα τότε θα υπάρχουν φοβερά προβλήματα όσον αφορά την διοργάνωση των πρωταθλημάτων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρκετοί παράγοντες είναι ιδιαιτέρως αγανακτισμένοι και η πρόσφατη απόφαση που είχε να κάνει με την αλλαγή στην προκήρυξη της Α’ Κατηγορίας, ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως δεν είναι δυνατόν να διαφοροποιείται μια προκήρυξη μέσα σε μερικές ημέρες. Ένας από τους κορυφαίους παράγοντες του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, μιλώντας στο news12 θέλοντας όμως προς το παρών να διατηρήσει την ανωνυμία του, μας είπε:
«Αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν είναι απαράδεκτα. Δεν είναι δυνατόν οι προκηρύξεις να γίνονται λάστιχο. Η προκήρυξη είναι Ευαγγέλιο. Πριν αποφασίσεις για τους όρους της πρέπει να είναι 100% βέβαιος. Δεν γίνεται να την αλλάζεις μέσα σε μερικές ημέρες. Έτσι χάνεις την αξιοπιστία σου. Η εμπιστοσύνη των σωματείων έχει κλονιστεί και πρέπει να γίνει κάτι άμεσα. Αυτή η διοίκηση δεν μπορεί να διοικήσει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cactus
Cactus
10 years ago

ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Ν ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ. ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝΕΞΕΡΕΤΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

FONTAN
FONTAN
10 years ago

ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 22-10-13. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ