Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Δεν μπόρεσε ο Διαγόρας, “διπλό’ του Πανσερραϊκού

Δεν μπόρεσε ο Διαγόρας, “διπλό’ του Πανσερραϊκού

0
Dodekanisos

Την εντός έδρας ήττα από τον  Πανσερραϊκό γνώρισε ο Διαγόρας. Οι Σερραίοι επικράτησαν με 1 – 0 και έτσι έμειναν μόνοι τους στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League 2 (βόρειος όμιλος). Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Παπάζογλου στο 56′.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πάρης Ανδράλας): Γαλάνης, Μαγκάκης, Τάτσης, Μανιώτης, Καραμάνης (69′ Βουργουτζής), Παπαϊωάννου, Παραστατίδης, Σταμένκοβιτς, Μιχόπουλος (69′ Λούκιτς), Αρίας (46′ Πετράκης), Γκρόσντανιτς

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Ζέρης, Πεταυράκης, Στίνα (88′ Δεληγιαννίδης), Θυμιάνης, Μούργος (88′ Γιανναράκης), Σοφιανός (62′ Κολομπίνο), Κανίς (70′ Κατσαντώνης), Σαΐντ (62′ Μπαΐροβιτς)

Ο Πανσερραϊκός ευχαριστεί τον Διαγόρα
‘”Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς την διοίκηση και όλη την οικογένεια του Διαγόρα Ρόδου, για την άριστη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή μας στους αγώνες της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, τόσο όσον αφορά την πρώτη μας ομάδα, όσο και όσον αφορά την Κ19. Ο Διαγόρας αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως εκπροσωπεί επάξια το φιλόξενο νησί της Ρόδου και προάγει τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό και το ευ αγωνίζεσθαι. Ο Πανσερραϊκός επιφυλάσσεται να ανταποδώσει την άψογη φιλοξενία στους αγώνες του δευτέρου γύρου”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments