Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Δεν μπόρεσαν οι νεάνιδες του Διαγόρα

Δεν μπόρεσαν οι νεάνιδες του Διαγόρα

6
diagoras foinikas neanides
Dodekanisos

Δεν τα κατάφεραν οι νεανίδες του Διαγόρα. Παίζοντας σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης με τον Νηρέα Χίου, ηττήθηκαν με 3 – 0 σετ στον τελικό της Ζ’ Περιφέρειας. Πλέον η ομάδα του «γηραιού» αποκλείστηκε από τη συνέχεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Οι κοπέλες του Παναγιώτη Δικαστόπουλου βρέθηκαν σε κακή ημέρα και μπόρεσαν να είναι ανταγωνιστικές μόνο στο 3ο σετ. Δέχθηκαν πολλούς άσσους, η άμυνα δεν λειτούργησε καθόλου με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο για τον Διαγόρα να κάνει το παιχνίδι του.
Τα σετ του αγώνα: 25 – 12, 25 – 16, 25 – 18
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αλβανάκη, Φρατζέσκου, Τσιτσιπά, Χανιωτάκη, Χατζηδιάκου, Τσακίρη, Καραγιάννη, Δικαστοπούλου, Γιαλλουράκη, Καρυδάκη, Μαλλιάκα, Τοτόνι

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stileto
stileto
10 years ago

Σωματείο όμως που δηλώσει συμμετοχή και δεν μετέχει ή παραιτείται του αγώνος , αποκλείεται των περαιτέρω αγώνων και του επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθμών από το πρωτάθλημα της κατηγορίας Γυναικών που θα ανήκει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Απατεώνες ή άσχετοι;

Komenos7
Komenos7
10 years ago

Den peirazei koritsia, aplws paratiste to athlima!

SAM
SAM
10 years ago

Δεν πειραζει που εχασαν με 12 ,16,και 18 τα κοριτσια επρεπε να δουν πως παιζετε το βολει γιατι πολυ αερα εχουν παρει. Η μαλλον καποιοι ασχετοι τους εχουν φουσκωσει τα μυαλα !Δεν πατε πουθενα ετσι παρτε το ειδηση ! ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΠΙΚΟ !

mode
mode
10 years ago

[quote name=”Komenos7″]Den peirazei koritsia, aplws paratiste to athlima![/quote]
Καλησπέρα. Το είπες, μια, το είπες δυο, το είπες τρεις. Είναι κατανοητό ότι δεν σου αρέσει το βόλεϊ. Δεν γίνεται σε κάθε pοst που κάνεις να αναφέρεις το ίδιο πράγμα γιατί καταντάει εκνευριστικό. Δημοκρατία έχουμε αλλά εδώ είναι ένα iιδιωτικό site και οφείλεις να σεβαστείς τους κανόνες του. Σε ενημερώνω λοιπόν πως είναι η τελευταία φορά που δεχόμαστε ανάλογο post. Ευχαριστώ για την κατανόηση
Δημήτρης Δραγάτης

ΕΦΙΑΛΤΗΣ
ΕΦΙΑΛΤΗΣ
10 years ago

mia xara ta pigan ta koritsia re asxetoi empiries pirane kai synexizoyne…oust re antidiagorites
mpravo koritsares mas

stiletto
stiletto
10 years ago