Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Δεν μπόρεσαν οι Αθλοπαιδιές Κω

Δεν μπόρεσαν οι Αθλοπαιδιές Κω

0
athlopedion ko antriko
Dodekanisos

Δεν κατάφεραν οι αθλητές του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας στο βόλεϊ καθώς ηττήθηκαν στη Μυτιλήνη με 3-2 σετ.
Στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για φέτος η ομάδα μας αν και ταξίδεψε σχεδόν πλήρης δεν έκανε καλή εμφάνιση, έκανε κακό ματς και έδωσε δικαίωμα στον αντίπαλο που είναι χαμηλά στην βαθμολογία να κάνει αυτός την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και να προσπεράσει την ομάδα μας που έμεινε στην τελευταία θέση στη βαθμολογία.
Το παιχνίδι ήταν γενικά κακό και από τις δύο ομάδες με πολλά λάθη στο σερβίς και κακή υποδοχή. Η Μυτιλήνη προηγήθηκε με 2-0 σετ του Ομίλου ο οποίος ουσιαστικά δεν υπήρχε στο γήπεδο. Κάπου εκεί κατάφεραν οι παίκτες της ομάδας μας να ανακάμψουν και να πάρουν το τρίτο σετ για να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Στο τέταρτο σετ η Μυτιλήνη προηγήθηκε με 16-12, αλλά στη συνέχεια με καλά σερβίς που αποσυντόνισαν την υποδοχή της, ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών ισοφάρισε, πέρασε μπροστά και πήρε και το σετ κάνοντας το 2-2. Έτσι οι δύο ομάδες κλήθηκαν στο τάι μπρέικ να διεκδικήσουν τη νίκη και τους 2 βαθμούς που δίνει η νίκη με 3-2 σετ. Οι νεαροί αθλητές του Ομίλου στο κρίσιμο πέμπτο σετ υστέρησαν χαρακτηριστικά και η Μυτιλήνη έφτασε στη νίκη.
Το μόνο που κρατάει ο Όμιλος είναι ο 1 βαθμός από τα δύο σετ που πήρε, που μπορεί να είναι καθοριστικός για την παραμονή της ομάδας στην Α2.
Αναλυτικά:
Μυτιλήνη κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης

Σάββατο 10-12-2016 20.00
Α.Ο. Μυτιλήνης-Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω 3-2 (25-17, 25-18, 22-25, 18-25, 15-5) σε 94’
Α.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Γιακουμής Σ.) ΓΛΟΥΦΤΣΙΟΣ, ΔΟΥΛΑΒΕΡΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΠΕΡΤΣΕΛΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΥ, ΜΠΟΥΡΟΥΣ Σ. ΜΠΟΥΡΟΥΣ Π., ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΗΣ, ΤΣΑΤΣΟΣ, ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ, ΜΟΚΑΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΛΛΗΣ.
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΣΑΡΙΚΙΖΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ, ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΜΩΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ(ΛΙΜΠΕΡΟ), ΖΑΜΑΓΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΡΑΧΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΑΜΒΡΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΓΑΜΒΡΕΛΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΑΤΖΗΑΜΑΛΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments