Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα νεύρα μου μπροστά στην αδικία”

“Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα νεύρα μου μπροστά στην αδικία”

1
panusis_s
Dodekanisos
Όταν ηρεμούν τα πράγμτα.. όλα φαίνονται πιο καθαρά. Εν βρασμό ψυχής πολλά μπορούν να συμβούν που αργότερα να μετανιώσουμε. Ο Νίκος Πανούσης ξέφυγε με την συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Εθνικό και ζητάει συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές και τους συμπαίχτες του λέγοντας τα παρακάτω:

“Θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές και τους συναθλητές μου καθώς και από τη διοίκηση για τη μη συγκράτηση των νεύρων μου καθώς εκείνη τη στιγμή με έπνιγε η αδικία και δεν μπόρεσα να κρατήσω τα νεύρα μου. Έπειτα από 18 χρόνια ποδοσφαίρου έφαγα και εγώ για πρώτη φορά την κόκκινη κάρτα της ποδοσφαιρικής μου καριέρας γιατί βγήκα εκτός εαυτού, γιατί είχα δίκαιο, γιατί κάποια πράγματα στην ποδοσφαιρική ζωή όπως το fair play ισχύουν για όλους. Δεν πειράζει.. το κακό είναι πως το μόνο που θα θυμόμαστε σε λίγες μέρες από αυτό το παιχνίδι είναι η απώλεια βαθμών και οι τρεις βαθμοί που πήρε ο Εθνικός. Το ήθος και οι αξίες που έχουμε μάθει σε αυτόν το σύλλογο είναι τα πιο βαριά μας όπλα για τη συνέχεια της ιδέας που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια.Τα άσχημα πράγματα που γίνονται εις βάρος την ομάδος μας, μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς και δεμένους. Αυτό το ωραίο πράγμα που εμείς έχουμε σαν ομάδα και σαν αποδυτήρια το φαρμακώνεται… αλλά αυτό ποτίζεται και μεγαλώνει… Στη συνέχεια θα είμαστε ακόμα πιο δεμένοι!!!

Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Χάλκης για την στήριξη του και ελπίζω η συνέχεια να αποφέρει πιο πολλούς καρπούς στο σύλλογο μας για την επίτευξη των στόχων μας. Συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου και σε όλο το τιμ.”
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΑΝΟΛΗΣ
ΜΑΝΟΛΗΣ
12 years ago

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟΥΣΗ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕΣ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ;