Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Δεν μπορεί…

Δεν μπορεί…

0
Dodekanisos

Γράφει ο Παναγιώτης Καρπαθάκης
Την ήττα γνώρισε και στο Τραγανό ο Φοίβος Κρεμαστής με 2-0, δυσχεραίνοντας περισσότερο την ήδη βεβαρημένη του κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα του 6ου ομίλου της Γ.

Ο Φοίβος είχε καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας με πολλά πρόσωπα που δεν είχαν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα.Φάσεις είχαν και οι δύο ομάδες, χωρίς να μπορεί κάποια από τις δύο να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Κάτι που έγινε στο δεύτερο 45λεπτο, με την Νίκη να σκοράρει δις. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 63′, όταν ο Δερμιτζάκης βρήκε τον τρόπο μετά από ολιγωρία στην άμυνα των Κρεμαστενών να κοντρολάρει και να πλασάρει για το 1-0. Το σκορ ανέβηκε στο 2-0 στο 78′ με τον Παπαχριστόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Φοίβου με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ της Νίκης Τραγανού.

Οι συνθέσεις:
ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Γαργαρώνης, Παπαχριστόπουλος, Κυριάζος (70′ Α. Λούζι), Δερμιτζάκης, Βατσής (64′ λ.τρ. Σκοζάι), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (83′ Καλογερόπουλος), Σωτηρόπουλος (89′ Ρ. Λούζι) – (στον πάγκο και οι, Ν. Κολοτούρος, Κουτσαβίτης, Παπαπέτρου)
ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ: Γιαννούλης, Κουδούνης, Ταφάνι, Παπασταμάτης, Παϊζάνος (82′ Μαργαρίτης), Μαντικός, Πατσίλης, Γαργάλης, Μπανουσάι (82′ Λαμίν), Τζελάι, Αρέτογλου (77′ Τερζίου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments