Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Δεν μπορεί να υπάρξει “κανονικότητα” όπως την ξέραμε…

Δεν μπορεί να υπάρξει “κανονικότητα” όπως την ξέραμε…

0
Φωτογραφία από PixxlTeufel από το Pixabay
Dodekanisos

Επειδή πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν απορίες σχετικά με το πότε θα επιστρέψουμε στην …κανονική κανονικότητα (αυτή που μεγαλώσαμε και γνωρίσαμε), η απάντηση είναι …ποτέ. Όσο απαισιόδοξο και αν ακούγεται, τόσο αληθινό είναι, μιας και το Παγκόσμιο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι συγκεκριμένο, ακολουθείται βάση πρωτοκόλλου και ατζέντας και έχει ως κορωνίδα του το πέρασμα στην …μάτριξ εποχή.

Αυτό ευαγγελίζονται οι οραματιστές της παγκοσμιοποίησης και αυτό υλοποιούν. Είναι ξεκάθαρο και όποιος δεν το βλέπει πρέπει να αρχίσει να αναθεωρεί ορισμένες απόψεις. Η πλάκα είναι ότι το ίδιο το σύστημα μας το έχει πει. Ακριβώς και με όλες τις λεπτομέρειες. Δεν το έχει πει βέβαια ξεκάθαρα (ποτέ δεν το κάνει) αλλά έμμεσα. Έχει τους τρόπους του. Σου …ρίχνει ξαφνικά μια ταινία που σπάει ταμία και σε προειδοποιεί. Και μετά βέβαια σου λέει, εγώ σου τα είπα, είμαι καλυμμένος. Άλλο που εσύ δεν τα πίστευες και έλεγες, έλα μωρέ μια ταινία είναι. Τους τελευταίους μήνες μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι τα λένε και πιο ξεκάθαρα. Μπροστά στα μούτρα μας. Φαίνεται μέσα από τις λέξεις και τις προτάσεις που χρησιμοποιούν οι ίδιοι οι πολιτικοί σε όλη την Ευρώπη στις δημόσιες τοποθετήσεις τους. Μερικές από αυτές που έχουμε ακούσει και στην Ελλάδα:

  • -“Η δεύτερη φύση μας είναι η μάσκα”
  • -“Δεν μπορεί να υπάρξει επιστροφή στην εποχή που βιώναμε πριν από τον κορωνοϊό”
  • -“Έρχεται η νέα καθημερινότητα”
  • -“Τα συναισθήματα μας από εδώ και πέρα μπορούν να εκφράζονται με νέους τρόπους. Δεν είναι ανάγκη να γίνει με μια αγκαλιά ή ένα φιλί”
  • -“Πρέπει να πάμε σε μια επανεκκίνηση”
  • -“Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε σε μια νέα καθημερινότητα”

Και άλλα πολλά τα οποία θα μας έπαιρνε πάρα πολύ χώρο για να αναλύσουμε. Δεν θα ήθελα να γίνω κουραστικός. Όμως τα παραπάνω είναι διαπιστώσεις της καθημερινότητας που δυστυχώς αρκετοί ακόμα δεν αντιλαμβάνονται. Νομίζουν ότι σύντομα θα επιστρέψουν στις γνωστές τους συνήθειες…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments