Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δεν μπαίνουμε σε πλειστηριασμούς» (video)

«Δεν μπαίνουμε σε πλειστηριασμούς» (video)

0
kampouris_giannis
Dodekanisos
Τον προβληματισμό του για τα πολλά λεφτά που ξοδεύονται στο τοπικό μας πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για τις μεταγραφές, εξέφρασε στο news12 tv και ο προπονητής του Διαγόρα Βατίου Γιάννης Καμπούρης. Μίλησε στην Σοφία Κασιώτη για το θέμα αυτό όπως και για το νέο Διαγόρα Βατίου. Μεταξύ άλλων, ανέφερε:
«Προσπαθούμε να φτιάξουμε και πάλι μια ανταγωνιστική ομάδα, με μπάτζετ μέχρι εκεί που αντέχουμε οικονομικά. Νομίζω ότι στο τέλος για μια ακόμα χρονιά θα δικαιωθούμε. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάποια νεαρά παιδιά που θα βοηθηθούν και τα ίδια και στο τέλος θα βοηθήσουν και την ομάδα»
Σχετικά με το ποια είναι η γνώμη του για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΔ, μας είπε τα ακόλουθα:
«Πιστεύω ότι και το νέο πρωτάθλημα θα είναι δυο ή τριών ταχυτήτων. Θα δούμε τέσσερις – πέντε ομάδες που έχουν ενισχυθεί σημαντικά, να ξεχωρίζουν. Από εκεί και πέρα κάποιες άλλες θα είναι στην μέση της βαθμολογίας και πέντε, έξι, επτά ομάδες θα παλεύουν για την σωτηρία τους μέχρι το τέλος. Το ίδιο σκηνικό θα δούμε. Ήδη παρουσιάζονται τα ίδια φαινόμενα με παίκτες να μπαίνουν σε πλειστηριασμούς και οι ομάδες να «χτυπιούνται» μεταξύ τους για το ποια θα τους πάρει. Ανεβαίνουν τα κασέ. Πολλά λεφτά στο τοπικό ποδόσφαιρο σε μια περίοδο κρίσης. Είναι ένα φαινόμενο που δεν παρατηρείται στην υπόλοιπη Ελλάδα. Εδώ μάλλον οι παράγοντες έχουν πολλά λεφτά.»

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments