Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Δεν μεριμνήσατε ποτέ, εμείς γυρίζουμε σελίδα!»

«Δεν μεριμνήσατε ποτέ, εμείς γυρίζουμε σελίδα!»

0
Dodekanisos

Δημόσια τοποθέτηση για το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή «Λειβάδα» έκανε μέσω του προφίλ που διατηρεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο χωρικός αντιδήμαρχος Γιώργος Πατσάης. Εξαπολυεί «βολές» για την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει ο χώρος και εκφράζει την αισιοδοξία του γι’ αυτό που ήδη γίνονται και θα γίνουν. Αναλυτικά, ολόκληρη η τοποθέτηση του είναι η ακόλουθη:

«Όταν δεν υπάρχει μέριμνα και φροντίδα, δεν υπάρχει συνέχεια και εξέλιξη.
Και ο λόγος για το ανοιχτό γήπεδο του Μπάσκετ στην περιοχή “Λειβάδα”,της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου.

Σε όσους ικανοποιούνται με τον όρο “Εμείς το φτιάξαμε”, ήρθε η στιγμή να τους απαντήσω ότι “Εσείς το φτιάξατε μόνο για το θεαθήναι”!! Όπως την ίδια τύχη είχε το 5×5,και το 9×9 εν συνεχεία που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Τι φτιάξατε λοιπόν?

Ένα Αθλητικό Κέντρο μέσα σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον με κατεστραμμένους ιστούς φύλαξης και προστασίας των αθλητικών χώρων, λεηλατημένα αποδυτήρια, με απερίσκεπτους νέους να πλασάρουν μαγκιά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους με τα αγωνιστικά τους δίκυκλα καταστρέφοντας όλες τις δομές και χωρίς κανένα περιορισμό.
Αυτό φτιάξατε λοιπόν!! Έναν αφύλαχτο και άψυχο χώρο. Γιατί δεν μεριμνήσατε Ποτέ!!
Γυρίζουμε σελίδα…….


Στόχος και Σκοπός μας πλέον είναι το Αθλητικό Κέντρο της Λειβάδας,να αποτελέσει σημείο συνάντησης όλων των Νέων,συμμετέχοντας σε προγραμματισμένους αγώνες,αλλά και σε προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση.

Με συντονισμένες προσπάθειες οι προετοιμασίες αναδιαμόρφωσης του χώρου άρχισαν με την βοήθεια του προέδρου κ.Νικόλας Διμέλης της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου και του Προσωπικού, καθώς και τους υπεύθυνους στον Αθλητικό Τομέα και στον χώρο της Παιδείας Tsampikos Lamprianos και Σάββας Σαρικάς,οι οποίοι επιτηρούν τις εργασίες.
Εώς τώρα, με πολύ κόπο και πολλές δυσκολίες επιδιορθώσαμε τις τσιμεντένιες εξέδρες, έγινε εγκατάσταση πλήρους ηλεκτρολογικού εξοπλισμού με καινούργιους πίνακες και προβολείς LED,και έχει αρχίσει η αποκατάσταση των βλαβών του δικτύου ύδρευσης.Έν συνεχεία θα ανακατασκευαστεί ο τάπητας του γηπέδου και θα τοποθετηθούν νέες μπασκέτες.

Προς τιμή του, από την αρχή των εργασιών, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ.Alexander Koliadis,βρίσκεται πάντα δίπλα μας,καθοδηγητής εώς το πέρας όλων των διαδικασιών.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ.Βασίλειος Μανέττας συντέλεσε έτσι ώστε να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές που προέκυψαν τα τελευταία 5 χρόνια και ενεργοποιώντας ξανά όλα τα σημεία υδροδότησης των εγκαταστάσεων που είχαν κλαπεί αλλά και καταστραφεί.

Ο Αθλητικός Σύλλογος καλαθοσφαίρισης Αρχαγγέλου(#ΑΣΚ), μαζί με τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Αθλητισμού Δωδεκανήσων κ.Νίκο Νικολή, συντονίζουν όλες τις προσπάθειες και προσδίδουν με την παρουσία τους ότι το Αθλητικό Κέντρο της Λειβάδας, θα αποκτήσει ξανά ΖΩΗ και Δράσεις.
Όλοι Μαζί Μπορούμε να τα καταφέρουμε!!!
Γιατί Εμείς έχουμε #Δυνάμεις και #Όραμα!!!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments