Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δεν με προβληματίζει ο 1ος όμιλος»

«Δεν με προβληματίζει ο 1ος όμιλος»

0
orfanidis giorgos
Dodekanisos

Την άποψη ότι δεν τον προβληματίζει καθόλου που η ομάδα του συμμετέχει στον θεωρητικά στον πιο δύσκολο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, τον 1ο, εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής του Αστέρας Παστίδας Γιώργος Ορφανίδης. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ως εξής:
«Η αλήθεια είναι ότι δεν με απασχολεί καθόλου ο όμιλος. Και αυτό διότι η ομάδα αυτή έτσι και αλλιώς ξεκίνησε την προετοιμασία της για να αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Οπότε, είτε ήμασταν στον 1ο όμιλο, είτε στον 2ο, για εμένα είναι ακριβώς το ίδιο».
Σε ερώτηση για το ποιους βλέπει φαβορί από τον όμιλο στον οποίο συμμετέχει και ο Αστέρας, απάντησε:
«Είναι σίγουρα ο Ιάλυσος, ο Διαγόρας και η ΑΕΡΑ. Όμως αυτά τα λέμε θεωρητικά γιατί στο γήπεδο μπορεί τα πράγματα να εξελιχθούν διαφορετικά. Ο καθρέπτης όλων των ομάδων είναι ο αγωνιστικός χώρος και εκεί μετράει το τι κάνεις».
Ο τεχνικός της ομάδας της Παστίδας, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Είναι αντίθετος στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος σε δυο ομίλους. Πιστεύω ότι το ιδεατό είναι να γίνεται το πρωτάθλημα σε έναν όμιλο. Θα είναι αρνητικό το ότι κάποιες ομάδες θα εξασφαλίσουν την παραμονή τους και θα σταματήσουν πολύ νωρίς να αγωνίζονται. Ελπίζω να είμαστε στην τετράδα όχι για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα αλλά για να δώσουμε περισσότερα παιχνίδια τουλάχιστον. Θα είναι πολύ καλό για τους νεαρούς παίκτες που διαθέτουμε στο ρόστερ μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments