Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δεν μας σέβονται!»

«Δεν μας σέβονται!»

6
6
Dodekanisos

Να αποχωρήσουν και από το πρωτάθλημα εξετάζουν στον Ευαγόρα! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διοίκηση του συλλόγου θα συνεδριάσει σύντομα (ίσως αύριο το βράδυ) προκειμένου να αποφασίσει το τι θα πράξει ενόψει της συνέχειας. Στον Ευαγόρα …βράζουν με την διαιτησία από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου και θεωρούν ότι το πρόσφατο παιχνίδι με τον Ορφέα ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα. Αμφισβητούν και τις τρεις κόκκινες κάρτες και πιστεύουν ότι οι διαιτητές δεν τους σέβονται. Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας Γρηγόρης Σαρρής ξεκαθάρισε πως «η απόφαση για να αποχωρήσουμε από τα παιχνίδι με τον Ορφέα δεν ήταν δική μου αλλά συλλογική» και πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Καμία από τις τρεις κόκκινες κάρτες δεν ήταν σωστή. Είναι μια μεγάλη αδικία για την ομάδα μου. Μας άφησε με εννιά παίκτες σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα και μετά μείναμε και με οκτώ. Από την αρχή της χρονιάς η διαιτησία δεν μας σέβεται. Δεν ξέρω τι συμβαίνει…»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
goal
goal
10 years ago

Δεν πάνε να διαλυθούν λέω εγώ….όλα εδώ πληρώνονται.όταν προκαλούσαν την εξέδρα και έκαναν διάφορα με τον Διαγόρα ηταν καλά έ;,στο γ τοπικό και πιο κάτω εύχομαι.

otinanai
otinanai
10 years ago

ENA APO TA MEGALUTERA LAMOGIA TOU PODOSFAIROU O KURIOS @@@@@@.
NA FYGOUN APO TO PODOSFAIRO AUTOS KAI H LERA O @@@@@@

παραγοντας
παραγοντας
10 years ago

ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ

mortis
mortis
10 years ago

re sari asxete eutuxos yparxei kai to vinteo!perisi sto para 5 de erixes ton orfea.e fetos de ti glutoses!na fygeis ap to podosfairo mono kako kaneis.eleos paratata pia!rezili na pareis tin omada kai na fugeis kala pou zeis 40n xronia piso eisai!!!

Koukouloforos
Koukouloforos
10 years ago

“kurie” Sarri den pate na kanete seminaria diaitisias kalutera? giati eiste anideos!!! diamartireste diarkos gia sostes apofaseis!

ante geia kai sto g topiko…pou sas aksizei…krima mono gia ta 5-6 kala palikaria pou parasurete me tin ampalosuni sas!!!

FONTAN
FONTAN
10 years ago

υπαρχει καιΘεος που βλεπει. Ολα εδω πληρωνωντε