Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δεν μας φοβίζει ο Ιάλυσος!»

«Δεν μας φοβίζει ο Ιάλυσος!»

4
7
Dodekanisos

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν τη νίκη είναι οι παίκτες του Κλεάνθη Παραδεισίου ενόψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Ιάλυσο για την 7η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Δημοκρατική» ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Σταυριανός, «δεν έχουμε απολύτως κανένα άγχος. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα». Ο νεαρός τεχνικός πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Έχω πει ήδη στα παιδιά και θα το ξανακάνω και μέσα στην εβδομάδα ότι θα πρέπει για μια ακόμα φορά να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε. Πιστεύουμε ότι είναι μέσα στις δυνατότητες μας να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι το βλέπουμε όπως όλα τα υπόλοιπα. Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες αλλά σε καμία περίπτωση δεν τις φοβόμαστε. Δεν έχουμε καθόλου άγχος. Πιστεύω πως ότι πάρουμε από το παιχνίδι αυτό θα είναι πολύ καλό για εμάς».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
takis
takis
10 years ago

ama arpakseis kamia 5ara na doume tha fovitheis???

alala
alala
10 years ago

vale kranos erxetai tsoynami

Skorpios
Skorpios
10 years ago

5 Itan kala?

ratsclub
ratsclub
10 years ago

kala htan….kala kai o kollias agori..!kai den eimai diagoriths..eimai KLEANTHIS egw….prwtathlima den paw na parw alla na paiksw kalh mpala kai na paiksoun paidia tou xwriou..afou mpaineis sth diadikasia kai sugkrinesai mazi mou me mpatzet triplasio apo mena tote eisai ampalos agori..!!

ΚΛΕΑΝΘΗΣ RATS CLUB